|
Nu esti logat.
Ruptura de clavicula#1 2010-01-28 15:32:17
ruptura de claviculahei , e primul meu topic , asta ptr ca in general ma chinui sa ma incadrez pe la ce topicuri gasesc gata deschise dar de data asta nu prea am gasit ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #2 2010-01-28 15:50:58
Re: ruptura de claviculaFratele meu a avut clavicula rupta, cand era mic ( 5 ani) si nu a fost nevoie de operatie; dar si acum se vede un pic umarul deplasat...desi nu-l deranjeaza deloc. Iubesc si sunt iubita Offline #3 2010-01-28 15:53:32
Re: ruptura de claviculaeu am un prieten care a trecut de problema asta fara operatie. recuperarea a fost insa destul de dificila. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2010-01-28 16:02:23
Re: ruptura de claviculamultumesc mult alinda, To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #5 2010-01-28 16:16:15
Re: ruptura de claviculaNu stiu din ce localiate esti, dar eu iti recomand cu toata caldura spitalul de la Azuga. Medicii de acolo fac minini, cu sau fara operatie. Acolo a fost mama si cu fratele meu si cu mine cand am avut problema.Eu am avut mana rupta in doua locuri (intre cot si palma) la 17 ani si la Bucuresti mi-a zis clar ca e caz de operatie...tija...si mi-a fost tema... Asa ca a doua zi am mers la Azuga si mi-a pus mana in gips(de la umar pana la degete, inclusiv) si in 4 luni mana mea era ca noua.Durere a fost atunci cand a trebuit sa-mi puna din nou oasele cap-la-cap (tragand de mana) si a facut asta "pe viu", dar a trecut...M-am dus de vreo 3 ori la ecografie sa vada evolutia si a fost ok. Acum nu am nicio problema. Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-28 16:34:03
Re: ruptura de claviculamultumesc , multumesc ; To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #7 2010-01-28 16:38:08
Re: ruptura de claviculacateva luni bune probabil, whitney. oricum, dupa orice fractura e extrem de importanta recuperarea medicala: fizioterapie, laserterapie, gimnastica medicala, etc. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|