|
Nu esti logat.
Crampe de la rana pe col?#1 2007-08-27 23:36:33
crampe de la rana pe col?Am si eu o intrebare... de vreo 7-8 luni iau anticonceptionale novynette acum vreo 2 luni mi s-a spus ca am o rana mica pe col papanicolau a iesit relativ normal mi-a zis ca nu am nimic grav doar niste bacterii si sa revin sa-mi mai ia o lama de secretie vaginala ca sa stie sa-mi dea tratament. Nu am fost pentru ca astept sa merg la bucuresti sa-mi fac un control general la o clinica particulara ca sa stiu exact tot ce-i cu mine. Insa de la o vreme am inceput sa am crampe asemanatoare durerilor menstruale dar mai suportabile si uneori junghiuri care ma fac sa ma aplec de durere fara sa fiu insa la menstruatie! pana acum crampele veneau si dispareau la fel de spontan acum de vreo 2 zile le am incontinuu... rareori doare mai tare, uneori ma lasa de tot ... dar tot e o senzatie... exact ca si cum as fi la menstruatie... uneori ma ridic de pe scaun si ma astept sa-mi curga sange dar nu se intampla ... doar senzatia aia care persista... ar putea fi de la rana pe col ? multumesc anticipat Offline #2 2007-08-28 09:38:01
Re: crampe de la rana pe col?slabe sanse sa fie de la rana mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|