|
Nu esti logat.
Ajutor - Haemophilus!!!#1 2007-05-26 15:33:10
Ajutor - Haemophilus!!!Salut! Am o problema. Nu scap de Haemophilus. Doctorul meu mi-a recomandat tratament cu Fasygyn (eu si partenerul) si ovule Flagyl. Am facut tratamentul, dar cand am mers la control a iesit tot infectie cu Haemophilus. Mi-a recomandat acelasi tratament!!!! Mentionez ca am mai facut cu jumatate de an un tratament tot cu Flagyl pt Haemophilus. Offline #2 2007-05-26 15:35:56
Re: Ajutor - Haemophilus!!!corinapompi...subiectul "gardnerella" a mai fost dezbatut aici pe forum...da o cautare si vezi despre ce tratamente e vb acolo... happy with him...inlove with him... Offline #3 2010-01-30 09:24:32
Re: Ajutor - Haemophilus!!!
Buna,eu am aceasi problema dar mi-a dat medicul sa iau ovule de Poliginac 1cutie si Metronidazol 4tablete o data sa le inghiti la saptamana de 2ori sa faci asta adica 2saptamani si tu si partenerul sa luati medicamente si tu doar ovule.Acum fac tratamentul,deci nu stiu cat de eficace este dar sa speram sa dea rezultate.Succes. Offline #4 2010-01-30 12:03:15
Re: Ajutor - Haemophilus!!!danka, va da rezultate, foarte probabil. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|