|
Nu esti logat.
Premii atractive cu un joc simplu - Lockerz#1 2010-01-28 12:59:28Premii atractive cu un joc simplu - LockerzLockerz.com este un site pe care intri in fiecare zi si acumulezi puncte, numite PTZ. Cu punctele acumulate, poti achizitiona diverse produse gen tricorui, electronice - console de jocuri Xbox, Wii, Sony PlayStation, iPod-uri, iPod Tuch, aparate foto, USB stick, motoscutere, wallpapere, jocuri video si pentru calculator, etc. Offline #2 2010-01-28 14:44:51
Re: Premii atractive cu un joc simplu - Lockerzasta nu e cumva reclama? V., soarele si luna Offline #3 2010-01-28 15:11:41Re: Premii atractive cu un joc simplu - Lockerz
Nu prea vad de ce ar fi reclama. Poti sa cauti pe net sa te convingi ca ce spun eu este cat se poate de adevarat. Pur si simplu vreau sa profite si alti romani de oferta asta... cat o sa mearga. Offline #4 2010-01-28 15:13:48
Re: Premii atractive cu un joc simplu - Lockerzapril se referea la faptul ca postarea unor mesaje de acest gen cam contravine regulilor forumului Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-01-28 15:28:03Re: Premii atractive cu un joc simplu - LockerzEu o fac pt ca este in favoarea voastra.... se inscrie doar cine vrea. Am zis sa impartasesc ce am descoperit si mi se pare bun... cu cat mai multe persoane. Cine se inscrie o sa inteleaga despre ce este vorba. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|