homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacanta-2

#20 2010-02-02 13:48:08

serban_c
New member
Inregistrat: 2010-01-22

Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacanta

blueeyes a scris:

rotfl Esti haios... Pacat ca nu ai avut ocazia sa vezi lista castigatorilor la ultimul concurs pe care l-am mai prins eu acolo (cel de Craciun): 95% din numerele de telefon castigatoare erau, surpriza, inexistente, niciodata activate in retea. Iar alea 5% ramase erau ale mele, desigur lol

blueeyes a scris:

In proportie de 95% am vorbit serios chicot

blueeyes a scris:

Eu am impresia ca ai inteles totul pe dos si ca nu ai reusit sa surprinzi deloc ironia din cele scrise de mine lol In fine, nu ca m-as fi asteptat la mai mult, mi se pare ca esti un pic prea naiv, si iei pe bune tot ce ti se spune dumbom

Sunt atent la text, nu la emoticoni. Banuiesc ca acolo sunt semnele ironiei. Si totusi, care e ironia si cum leaga ea ultimele tale comentarii (alea cu emoticoni zambitori) de primul in care afirmai ca toate concursurile sunt tzepe, iar naivii nu s-au prins inca? Ok, esti prea profunda pentru mine.

blueeyes a scris:

Ce te face sa crezi ca am fost data afara? rotfl2

Aaa, imi cer scuze, deci tu i-ai concediat pe ei. Vai, tocmai acum, pe timp de criza rotfl2 (atentie la emoticon).

blueeyes a scris:

Si cum de ti se pare normal ca angajatii unei firme pot participa la concursurile organizate de acea firma, in conditiile in care au access la informatii confidentiale despre concurs si clienti? smile

Tocmai, ca nu mi se pare normal, insa tu ai reusit, cel putin asta reiese din relatarile tale cu emoticoni ironici.

Stii ce m-a intrigat pe mine? Nu ceea ce ai spus despre concursuri, ci atitudinea asta de inteleapta a satului care STIE, iar ceilalti sunt naivi. Siguranta asta cu care dai verdicte certe: "toti fura". Si te-ai gandit tu sa ne scoti din Matrixul in care ne irosim viata tongue (emoticon de gluma)

#21 2010-02-02 14:01:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rotfl baiatul are nevoie de schema logica.
deci:

blueeyes a scris:

95% din numerele de telefon castigatoare erau, surpriza, inexistente, niciodata activate in retea.

blueeyes a scris:

In proportie de 95% am vorbit serios

blueeyes a scris:

Iar alea 5% ramase erau ale mele, desigur lol

^asta e ironia. dumbom

serban, daca tu te ambitionezi sa crezi in astfel de concursuri, joaca in continuare si anunta-ne si pe noi cand ai castigat ceva wink

#22 2010-02-02 14:05:22

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu simt nevoia sa-mi cer scuze fata de el - am crezut ca si el e la nivelul de intelept al satului, si va intelege ce vreau sa transmit prin mesajele mele  lol
Insa se pare ca sunt prea 'profunda' pentru cat suporta el  chicot

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#23 2010-02-02 14:17:57

serban_c
New member
Inregistrat: 2010-01-22

Multumesc Anca, acum e lacrima. Deci ironia lui blue reafirma, prin alte cuvinte, ceea ce spusese initial. Of, cata risipa stilistica! Dincolo de licenta artistica, problema ramane una de fond sau de atitudine. Vrei sa joci sotron cu naivitatea unui copil si apare o figura "lucida" care-ti reminteste ca "life sucks and you're gonna die".

anca90 a scris:

serban, daca tu te ambitionezi sa crezi in astfel de concursuri, joaca in continuare si anunta-ne si pe noi cand ai castigat ceva wink

Anca, daca tu crezi ca entertainment inseamna sa castigi jocul, inseamna ca esti trista.

#24 2010-02-02 14:21:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

you can have entertainment for free wink

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-02-02 14:21:29)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.