|
Nu esti logat.
Streptococ BETA#1 2009-09-02 20:19:18
streptococ BETAbuna Offline #2 2009-09-04 14:44:52
Re: streptococ BETALas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-09-11 20:47:53
Re: streptococ BETA
nu e grav, streptococul ala e conditionat patogen(se afla in mod normal in flora vaginala si se dezvolta in exces in anumite conditii)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-09-14 17:05:40
Re: streptococ BETAmultumesc pt raspuns am fost la doctor cu antibiograma mi-a dat un tratament ,doctora spunea ca daca nu tratam streptococul cu acest tratament mai este o varianta de antibiotic in antibiograma adica antibiotic injectabil am uitat sa intreb stiam ca streptococii astia nu se trateaza injectabil, asa este? am dreptate?si nu inteleg asta:streptococul ala e conditionat patogen(se afla in mod normal in flora vaginala si se dezvolta in exces in anumite conditii)...adica ce il dezvolta ce analize sa fac sa nu-l mai dezvolte ?... vroiam mai multe detalii legat de acest streptococ beta, acum am si rezultatul de la pap Offline #5 2010-02-01 14:30:10
Re: streptococ BETAAm avut un streptococ B(s,vaginala),am facut tratament cu ceftriaxon(cefort) injectii 1 g /7 zile si ovule cervucid/10zile , la antibiograma antibiotice sensibile au fost ceftriaxon ,vancomycin,ofloxacin,oxacilin,nitrofurantoin,erythromycin ,rezistent este la chloramphenicol),acum am repetat analizele si au iesit :frecvent celule epiteliale,moderat frecvente PMN,rari bacili gram pozitivi scurti,grosi,rari coci gram pozitivi rotunzi si alungiti in diplo----culturi--enterococcus spp.,doctora mi-a spus sa pun 10 zile polyginax ovule Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-01 21:08:17
si intrebarea ta care ar fi? Offline #7 2010-02-02 11:38:58
Re: streptococ BETAintrebarea ar fi enterococul asta nu se trateaza cu antibiotic? trece doar cu ovulele acelea? Offline #8 2010-02-02 21:27:39
teoretic se trateaza cu antibiotice, si inca unele anume, dar am citit compozitia ovulelor, contin si ele antibiotic. nu stiu cat e de eficient tratamentul asta, dar presupun ca doctorita ta are experienta cu el. eu una nu as recomanda nici un tratament antibiotic fara antibiograma, mai ales in cazul enterococului, dar este posibil sa functioneze cu aceste ovule, desi eu sunt destul de sceptica. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|