|
Nu esti logat.
Intrebare legata de Laurina!!#1 2010-02-01 19:39:06
Intrebare legata de Laurina!!Dupa cat timp de la folosirea acestor tip de anticonceptionale este recomandat sa facem pauza?Si daca este necesar, cat timp? Eu iau Laurina de 1 an, fara pauza. Am decis sa fac pauza acum...Insa, cand ma voi decide sa le reiau, voi incepe tot cu prima zi de ciclu?lMultumesc!astept raspuns!! Ultima oara a fost editat de bitza20 (2010-02-01 20:08:10) Offline #2 2010-02-01 21:44:45
Re: Intrebare legata de Laurina!!nu este nevoie sa faci pauza decat atunci cand iti doresti un bebe. iubesc si sunt iubita Offline #3 2010-02-02 09:36:03
Re: Intrebare legata de Laurina!!Nu este nevoie de pauza...poate doar la sfatul medicului ginecolog sau daca vr tu un bebe.Si da...dupa cum ti s-a mai spus mai sus din prima zi a menstuatiei incepi knd vr s le reiei:* Offline #4 2010-02-02 23:30:26
Re: Intrebare legata de Laurina!!Multumesc mult pentru raspunsuri! nu le-am intrerupt pentru ca as dori un bebe(not yet:), doar ca am auzit diferite zvonuri legate de administrarea indelungata a pastilelor, de aceea vroiam sa fiu sigura! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|