homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help

#1 2007-08-26 12:41:02

angelgirl
New member
Inregistrat: 2007-08-26

help

am si eu o problema...acum 2 luni de zile am fost la medicul ginecolog pt un control si mi-a prescris anticonceptionale...si o data cu ele...un antibiotic pt eliminarea chistului pe care l-a descoperit...mie nu-mi venise menstruatia in luna iunie...amn luat antibioticul...dar...problema este...k au trecut 2 luni de atunci si inca nu mi-a venit nici acum menstruatia...insarcinata nu sunt pentru k am facut 3 teste de sarcina pana acum...nu stiu ce sa fac si ce sa cred...ma puteti ajuta cu un sfat? multumesc frumos

#2 2007-08-26 13:45:09

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: help

ai luat si anticonceptionalele?Mie nu-mi venise ciclu 8 luni si am incercat cu injectii, cu acupunctura cu reflexoterapie. si nimic. Doar dupa ce am luat AC mi-a venit
Stiam ca si pastilele de duphaston sunt bune pt aparitia menstrei

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-08-26 14:25:59

angelgirl
New member
Inregistrat: 2007-08-26

nu am luat anticonceptionalele inca..pt k medicul a zis sa astept sa-mi vina menstruatia...dar la inceputul lunii, adik in sept...voiam sa ma apuc sa le iau...chiar dc nu mi-a venit...si voiam sa stiu dak provoaca aparitia menstruatiei sau nu...ms mult pt raspuns

#4 2007-08-26 19:07:32

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Nu deschid alt topic, o sa postez aici "problema" mea.
Lucrurile stau cam asa, aseara am facut dragoste si nu am folosit prezervativul. el a iesit inainte sa ejaculeze, s-a mai intamplat sa procedam asa si nu au fost probleme ulterioare, se controleaza. Mie in 3-4 zile trebuie sa imi apara mestruatie, simptomele de dinainte au aparut. Dar de data asta, aseara, cand a scos penisul ceva mi-a curs pe picioare. El a ejaculat abia dupa cateva secunde dupa ce a iesit. Eram in picioare, asa am facut-o. Intrebarea e ce a curs atunci? El zice ca nu a ejaculat deloc in mine, tind sa cred k nu a fost sperma ce a curs pe picioare pentru ca era ... "mai apos". MA gandesc daca sa iau sau nu Postinor. Nu am luat niciodata. Mi-am calculat perioada fertila, mi-a iesit ca nu as fi in acea perioada, dupa cum am zis in cateva zile astept menstruatia. Si totusi...

#5 2007-08-26 19:13:31

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

milana, nu lua. daca trebuie sa-ti vina menstruatia zilele astea nu esti in perioada fertila, asa ca nu mai conteaza daca el a ejaculat sau nu.

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-08-26 19:29:44

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

ok, o sa incerc sa stau calma pana prin 30 aug. cand astept menstruatia... sper sa fie ok

#7 2007-08-27 13:15:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

va fi milana...nu era sperma, era de la tine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2007-08-29 19:21:09

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

buna. asa cum am mai postat si la alte subiecte pe data de 13 iulie am facut un avort si nici in ziua de azi nu mi-a venit cm.
am facut un test de sarcina barza gold si mi-a iesit perfect o liniuta
miercurea trecuta pe 22 august am fost la ginec de m-a consultat si mi-a spus k nu sunt insarcinata si am facut testul papa nicolau, la care ast rezultatul.
pe langa acest test, doctora mi-a recomandat sa iau duphaston timp de 7 zile cate 2 comprimate pe zi...
cand iau cate o pastiluta ma ia niste dureri ingrozitoare la burta si ameteli.
sa fie oare de la medicament?
pn la urma acest medicament este si pt "venirea" cm sau numai pt reglarea acestuia?
ast un rasp a rog...multumesc

#9 2007-08-29 19:41:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

duphaston e pt venirea cm

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2007-08-29 19:46:05

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

ms mult animalutza...mi-ai luat o piatra de pe inima.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.