|
Nu esti logat.
Amenoree si alte probleme dupa sarcina#1 2010-02-01 11:57:28
amenoree si alte probleme dupa sarcinaAm nevoie de un sfat, sa ma linistesc (sau nu) pana ajung la medic. Am alaptat 7 luni si am luat anticonceptionale - cerazette in perioada asta. Acum am terminat si cu alaptatul si cu anticonceptionalele, a trecut 1 luna jumate deja si ...nimic. Am folosit prezervative, deci o sarcina e exclusa. Cat timp mai dureaza pana la revenirea menstruatiei? Offline #2 2010-02-01 12:32:51
Re: amenoree si alte probleme dupa sarcina1. Bineinteles ca poti lua alte anticonceptionale, dar numai cu prescriptie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-02-03 13:06:34
Re: amenoree si alte probleme dupa sarcinabuna, am 21 de ani si am amenoree primara.am facut sport de performata 10 ani si se pare ca asta e problema . anumiti doctori mi-au spus k am uterul f mic ...pot face ceva (un tratament)ca uterul sa creasca si sa pot avea si eu copii ? va multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|