homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston si anticonceptionale?

#1 2010-02-03 13:37:17

conico
New member
Inregistrat: 2009-09-11

duphaston si anticonceptionale?

Buna!
Anul trecut in septembie am pierdut o sarcina....toate au decurs bine dupa chiuretaj...in decembrie menstruatia mi-a venit pe 12, este regulata de obicei, anul asta trebuia sa imi vina pe 8 ianuarie...si nu mi-a venit desi dureri aveam...am facut dozare hCG , teste de sarcina ca sa vad daca nu cumva sunt insarcinata!
Ei bine toate au iesit negative, am fost la ginecolog si mi-a zis ca am amenoree secundara si mi-a prescris duphaston 10 zile si cum imi vine menstruatia sa iau si anticonceptionale karissa.

Zis si facut mi-a venit menstruatia in 24 ianuarie dar nu am intrerupt duphastonul si le-am luat pana la a 10 a.
Acum desi am 11 zile de cand iau anticonceptionale..am totusi o sangerare nu abundenta dar sangerare!
Si ma intreb trebuia sa nu mai iau duphastonul?sangerarea poate fi de la anticonceptionale?
Si ce pot face ca sa opresc sangerarea? supa  supa  supa

Multumesc anticipat!

#2 2010-02-03 13:51:08

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: duphaston si anticonceptionale?

da, trebuia intrerupt duphastonul si incepute anticonceptionalele din prima zi de sangerare.
mici sangerari sunt normale in primele 3 luni de folosire a anticonceptionalelor. daca ti se pare ca e abundenta vorbeste cu medicul tau.
trebuia sa te protejezi suplimentar primele 7 zile de cand ai inceput AC pentru ca nu ai fost protejata

#3 2010-02-03 14:37:08

conico
New member
Inregistrat: 2009-09-11

Re: duphaston si anticonceptionale?

am inceput din prima zi anticonceptionalele!
dar nici doctorul nu mi-a zis ca trebuie sa intrerup duphastonul!
oricum faptul este consumat!
si sangerarea nu-i abundenta..dar este ..si sa sangerez asa mult timp?ciudat eu am mai luat anticonceptionale dar nu karissa..si n-am avut asemenea reactii! supa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.