homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare analiza secretie vaginala

#1 2010-02-03 16:04:50

bubybebe2008
Membru
Inregistrat: 2010-02-03

interpretare analiza secretie vaginala

buna ziua,as dori si eu o interpretare a unei analize de secretie vaginala,nu inteleg prea bine scrisul de pe buletinul de analiza,deci cred ca o sa mai scriu si gresit.rezultatul este:epitelii izolate,leucocite moderate,flora vaginala V I,formatii de Dideil(nu prea inteleg scrisul).multumesc

#2 2010-02-03 17:16:06

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: interpretare analiza secretie vaginala

bubybebe2008 a scris:

buna ziua,as dori si eu o interpretare a unei analize de secretie vaginala,nu inteleg prea bine scrisul de pe buletinul de analiza,deci cred ca o sa mai scriu si gresit.rezultatul este:epitelii izolate,leucocite moderate,flora vaginala V I,formatii de Dideil(nu prea inteleg scrisul).multumesc

esti ok, probabil scrie bacili Doderlein. corelat cu contextul clinic, ginecologul tau va hotari daca e nevoie de niste ovule pentru inflamatia minora care pare nespecifica sau nu, asta chiar trebuie sa vada un medic ca sa decida, in acord cu situatia locala smile

Sanatate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.