homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent!! help pls!!

#1 2010-02-04 10:48:07

deeea
New member
Inregistrat: 2006-05-15

Urgent!! help pls!!

Buna! as avea si eu o nelamurire,daca ma poate ajuta cineva...Am avut un contact sexual aseara, cu ejaculare, dar abia dupa aceea am vazut ca s-a rupt prezervativul...Intrebarea mea este daca trebuie sa iau neaparat pilula de a doua zi, tinand cont ca sunt in perioada nefertila(dupa calculele mele, pt ca maine ar trebui sa imi vina si am un ciclu regulat de 28 de zile). Mentionez ca am luat o perioada indelungata anticonceptionale, dar luna asta m-am lasat...Si s-ar putea sa nu imi vina menstruatia maine, de vreme ce am renuntat la anti...ca inainte nu aveam ciclul regulat...Nu stiu...Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare. Multumesc!

#2 2010-02-04 11:09:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Urgent!! help pls!!

hmmmm... e cam riscant hmm
daca tocmai luna asta ai intrerupt AC, inseamna ca in mod normal ciclul va mai intarzia cel putin o saptamana, deci e ft posibil ca si perioada fertila sa se fi decalat cu o sapt.
in conditiile astea, daca a ajuns sperma inauntru, se poate considera contact cu risc de sarcina.

#3 2010-02-04 11:11:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Urgent!! help pls!!

Da, e riscant, in primele 3 luni dupa intreruperea AC nu poti conta pe metoda calendarului, fiindca pot avea loc ovulatii multiple

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.