|
Nu esti logat.
Menstruatie Neregulata#1 2010-02-04 15:55:30
Menstruatie NeregulataAm 16 ani si am probleme cu menstruatia inca de la inceput.Vine neregulat,in general odata la 3-4 luni,dar poate sa mai intarzie chiar si 6 luni. Inainte sa vina cu cateva zile am dureri groaznice, abea pot sa merg.Cand sunt in perioada de ciclu lesin, vomit,devin anemica,nu ma pot da jos din pat,pentru ca am dureri insuprtabile,imi vine sa ma urc pe pereti, devin palida...si orice pastile as incerca niciuna nu-si face niciun efect.De curand am fost la un medic endocrinolog..m-a trimis sa-mi fac o ecografie pelvina..acolo mi s-a spus ca aparent n-am nimic ca hormonii sunt in maturizare. Mi-am facut si analizele la sange si mi-au iesit cam asha: Offline #2 2010-02-04 17:29:57
Re: Menstruatie Neregulatain a cata zi de ciclu ai facut dozarile hormonale? Offline #3 2010-02-04 19:37:11
Re: Menstruatie NeregulataPoi s-a nimerit sa fac analizele, fix in momentu` cand mi-a venit menstruatia..deci in prima zi.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|