|
Nu esti logat.
Hmm....:-??...triregol...bun sau rau?#1 2007-08-30 14:23:41
hmm....:-??...triregol...bun sau rau?buna...deci eu am luat triregol timp de 6 luni...cum prietenul meu este plecat din tara si nu am mai intretinut rel am zis sa nu mai iau anti pana ce nu se intoarce el...eu nu am luat triregol la sfatul unui medic...ci aja de capu'meu:P...dar nu asta e problema....ci azi mi-a venit ciclu a 2-a oara pe luna asta...ce sa fac?am gresit...:-??nujtyu ajtept un sfat sa vad voi ce parere aveti... Offline #2 2007-08-30 14:25:35
Re: hmm....:-??...triregol...bun sau rau?se poate intimpla si asta dupa ce opresti pastilele.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-30 14:50:34
Re: hmm....:-??...triregol...bun sau rau?dar in schimb nu m-am ingrasat de la ele...nu au avut un efect aparte....nici greturi nimic...m-am simtit bine iar ciclu mi-a venit regulat..verisoara mea mi l-a recomandat spunandumi k ei ii sunt bune...si daca aveau sa un efect rau sa incerc altele...dar zic eu mi-au fost de ajutor:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|