|
Nu esti logat.
Cojite#1 2007-08-30 00:47:44
cojitedin neatentie si pentru ca ma grabeam foarte tare m-am spalat zilele trecut cu sapun in loc de gel special pentru igiena intima. acest lucru stiu ca nu e gresit, dar imediat, a doua zi dimineata m-am trezit cu niste mancarimi groaznice. de o sapt nu mai scap de aceste mancarimi. ma dau cu clotrimazol, lucru care ma ajuta pentru cateva ore. mi se intampla sa ma trezesc nopatea si sa ma duc sa ma clatesc cu apa ca altfel ma urc pe pereti de mancarime. Offline #2 2007-08-30 01:20:06
Re: cojiteSi eu am probleme cu spalatul in zona intima. Nu suport nici un fel de sapun, nici macar pe cel pentru bebelusi, nici gelurile de dus - toate imi dau mancarimi de innebunesc. Am incercat si gel intimi de la nu conteaza ce firma, tot asa mancarimi si mai si miroseam nasol. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-30 01:54:59
Re: cojitemultumesc mut. pai am fost cu cateva zile inainte de marele "eveniment" (spalarea cu pricina) si dr a zis ca-s ok , asa per ansamblu. Offline #4 2007-08-30 02:10:25
Re: cojiteMie mi-a zis dna dr ca sint foarte sensibila si sa nu folosesc nimic, doar apa daca observ ca ma irit asa tare. (Mentionez ca nu aveam nici o scurgere, nici o boala.) Dar numai cu apa nu reusesc sa inlatur mirosul de transpiratie si na nu-mi place asa. Asa ca am ramas la gelul asta "alb". Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-30 02:11:51) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #5 2007-08-30 07:14:26
Re: cojite
pai stai de o saptamana cu mancarimile ??? eu mergeam la doctor in locul tau din prima zi. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-30 12:53:46
Re: cojite
mergeam din prima zi si eu daca aveam: timp + bani. Offline #7 2007-08-30 14:28:17
Re: cojitepai daca tine de o saptamana tu cum ii spui? alergie? tot un medic te va lumina. incearca sa-ti faci timp...si de bani ai putea sa vb cu ai tai...nu cred ca nu-ti vor da pt o problema de sanatate Offline #8 2007-08-30 14:34:30
Re: cojitepoate fi reactie alergica sau poate fi vulvita candidozica.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-08-30 14:56:57
Re: cojitesi eu am problemele astea de mult timp, am fost la medic si mi s-a spus ca e de la sapun, o uscare excesiva a pielii. Eu iti recomand sa te speli cu un sapun cu ph neutru si sa incerci sa te speli cu bicarbonat in apa calduta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|