|
Nu esti logat.
Klebsiella si candida#1 2010-02-07 22:37:07
Klebsiella si candidaBuna tuturor. Am si eu o problema... In ultimele luni am avut infectii cu candida si Klebsiella. Pentru infectia urinara am luat Augmentin timp de 2 luni cate 10 zile si mai am o luna, dar a durat mult pana sa ma apuc de tratament si se poate sa imi fi ajuns la rinichi, iar pentru candida am urmat un tratament recomandat de ginecolog, dar inca mai am scurgere uscata si galbuie uneori si peretii vaginului foarte iritati la contactul sexual. Acum o saptamana am pus un pic de iaurt pe tampon inainte sa-l introduc in vagin (aveam si menstra) cu gandul sa-mi amelioreze iritatia asta, dar greseala mare, am adormit si nu l-am scos decat dimineata... Ma tem sa nu fi facut altceva. Cred ca de atunci am inceput sa simt o inflamare pelviana. E o durere, sau mai degraba o presiune permanenta, in rinichi si/sau ovare, nici nu-mi dau seama, poate ambele. Zilele trecute ma durea mai ales in stanga jos, in fata. Mai am uneori si iritatie in uretra si urinez mai des, dar nu se compara cu ce a fost. Ultima oara a fost editat de fatcat (2010-02-07 23:02:37) Offline #2 2010-02-08 12:46:07
Re: Klebsiella si candida
Augmentinul ti s-a prescris pe antibiograma? El nu ar fi asa un ideal pentru tratamentul Klebsiellei, de aceea sunt curioasa daca ti s-a prescris pe antibiograma. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|