|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!#1 2007-08-30 17:49:05
Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!Buna ziua!Am efectuat cu ceva timp in urma un frotiu din secretie vaginala al carui rezultat este:epitelii plate rare,leucocite rare,trichomonas absent,candida albicans abs,nisseria g. absent,flora gradul 3,relativ rari coci gram +.ca tratament am primit doar spalaturi cu Neogyn,spunindu-mi-se ca este vorba de o dereglare a florei vaginale(datorata spalaturilor vaginale desesi antibioticelor).Doctoressa,ce parere aveti?Mie cocii gram+ imi suna a bacterii.Credeti ca sunt necesare teste suplimentare?Va rog,nu imi ocoliti raspunsul!Multumesc mult! Ultima oara a fost editat de margo (2007-08-30 17:58:43) Offline #2 2007-08-30 18:07:06
Re: Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!margo, e corect cum iti suna doar ca ei se afla in mod firesc in flora vaginala. e asa cum ti s-a spus, nu ai nici o infectie care sa se vada la examenul de secretie...pentru linistea ta poti face si un test chlamidia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-31 10:17:00
Re: Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!Multumesc doctoressa.Vreau sa mentionez ca si partenerul meu a efectuat un ex. de secretie prostatica(recoltata "ca la carte" cu masaj prostatic),la care am primit ca rezultat:frotiu:epitelii plate rare,PMN absente,rari coci gram+ rotunzi in diplo,levuri necrescute la 5 zile,ex. cultura-negativ(a afectuat aceasta analiza asimptomatic fiind).este un rezultat asemenator cu al meu?..ce sunt cocii gram+ rotunzi in diplo?fac parte din flora normala a uretrei?va multumesc inca o data!(am sa efectuez si testul pt. chlamidia). Offline #4 2007-08-31 15:30:27
Re: Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!da...cred ca da.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-31 15:37:16
Re: Nu stiu ce sa mai cred!!! parerile sunt impartite!!multumesc din suflet doctoressa! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|