|
Nu esti logat.
S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauza#1 2010-02-06 18:06:39
S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaIau de 6 luni anticonceptionale Karissa. Marti am terminat folia si am decis sa nu fac cele 7 zile de pauza.Miercuri am inceput o noua folie si spre surprinderea mea, aseara s-a instalat menstra. Nu e deloc abundenta, dar ma nelinisteste deoarece stiam ca nu ar trebui sa se instaleze decat in a treia zi de pauza, ca de obicei. Ma puteti ajuta cu o parere? Multumesc anticipat. Offline #2 2010-02-06 18:11:05
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaNu e menstruatia, mai ales ca zici ca abundenta nu-i. E doar un spotting, in mod normal nu ar trebui sa te tina prea mult Offline #3 2010-02-06 18:13:12
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauza
Multumesc de raspuns...eu am exclus varianta spottingului deoarece stiam ca apare doar in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor. Offline #4 2010-02-06 19:04:34
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaMai poate sa apara si cand unesti doua folii Offline #5 2010-02-07 14:28:52
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaAm revenit cu dilema...nu e spotting, e menstra in toata regula Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-07 15:52:31
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzan-ai luat nici un medicament sa interactioneze? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-02-07 20:50:44
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaNu, nimic... Offline #8 2010-02-07 20:53:17
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaatunci eu zic k o vizita la doctor nu strica .s-ar putea sa fie nevoie sa schimbi anticonceptionalele...pt k se pare ca nu se mai "inteleg" cu organismul tau ca inainte "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2010-02-07 21:24:55
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzasi eu am avut ciclu peste AC.uri...si nu eram in perioada de pauza...si mi le-a inlocuit... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2010-02-08 14:18:19
Re: S-a instalat menstra desi nu am facut cele 7 zile de pauzaMultumesc,fetelor...am sa merg la medic inainte sa termin folia aceasta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|