homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lindaxa si laurina impreuna??

#1 2007-08-31 15:51:54

alexa20
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2006-12-08

lindaxa si laurina impreuna??

Buna! As avea si eu 2 intrebari daca se poate. In urma cu 2 luni am fost la un nutritionist si de atunci iau Lindaxa si tin regim alimentar. Am reusit sa slabesc 14 kg in aceasta perioada ma simt foarte bine, totul e ok. Din octombrie anul trecut iau anticonceptionale Laurina. As dori sa stiu daca aceste medicamente Lindaxa influenteaza intr-un fel efectul anticonceptionalelor. Pentru ca in aceste 2 luni nu am avut activitate sexuala, prietenul meu fiind plecat din tara. Acuma a revenit si nu stiam pe cine sa intreb despre acest lucru. Nu vreau sa risc!! Noaptea reintalnirii a fost minunata, insa am fost nevoiti sa folosim si prezervativul pentru o siguranta mai mare. Aseara insa am avut niste secretii maronii ca si atunci cand as fi la inceput de menstruatie. Eu mai am inca o saptamana de luat pastile si abia apoi ar trebui sa ma imbolnavesc. As dori sa stiu care ar putea fi explicatia pentru acestea? In speranta ca o sa ma ajutati va multumesc!

#2 2007-08-31 16:01:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: lindaxa si laurina impreuna??

nu putem stii care e cauza acestei singerari...trebuie sa mergi la ginecolog. Poti lua si Lindaxa si Laurina, nu sunt probleme

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-31 16:02:51

alexa20
New member
De la: Cluj Napoca
Inregistrat: 2006-12-08

Re: lindaxa si laurina impreuna??

multumesc mult... o sa mai astept un pic sa vad cum evolueaza lucrurile si daca nu o sa fie ok atunci o sa ma duc... inca o data Thanks smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.