homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

URGENT UN RASPUNS VA ROG

#1 2007-08-31 16:05:13

arisaix
New member
Inregistrat: 2007-08-31

URGENT UN RASPUNS VA ROG

Buna ziua,am si eu o mare rugaminte,astazi am primit analizele,3 la numar,secretie,papanicolau,si HPV,la HPV a iesit asa: tulpini cu risc oncogen scazut:0,12 negativ valori normale 0-1 negativ, la tulpini cu risc oncogen crescut :60,63 pozitiv, valori normale 0-1 negativ, sa inteleg ca am acest virus,iar la papanicolau a iesit frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna; vaginoza bacteriana(cocobacili); frotiu:C II.
Va rog tare mult sa ma lamureasca si pe mine cineva ce inseamna toate astea,doctora vine din concediu peste 2 luni si as vrea mai multe datalii.Va multumesc tare mult.

#2 2007-08-31 16:27:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: URGENT UN RASPUNS VA ROG

inseamna ca ai o infectie vaginala(nespecifica i se spune de obicei) insa ai si acesta infectie cu HPV cu tulpini cu risc oncogen, care deocamdata nu iti da simptomatologie inteleg eu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-08-31 16:34:03

arisaix
New member

Cum adica nu imi da simptomatologie ,imi cer scuze pt faptul ca tot intreb poate se datoreaza faptului ca am plans pana acum si nu mai gandesc corect.

#4 2007-08-31 16:51:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

adica testul papanicolau zice clasa II, ceea ce e de bine, nu ai leziuni de col cu potential malign...nu ai condiloame....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-08-31 17:21:56

arisaix
New member

Multumesc frumos pentru raspuns,o sa ma pun pe baut nectare de la aloe si multe cruditati.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.