|
Nu esti logat.
Trusa manichiura..pareri va rog..#1 2010-02-09 22:01:16
trusa manichiura..pareri va rog..buna..are cineva de aici trusa manichiura in genul la aceasta http://altex.ro/catalog/index.jsp?catal … emId=15943 (sper sa nu o considerati reclama pt k nu e)...as vrea sa-mi achizitionez una in genu' insa as vrea sa ma aflu niste pareri..ati folosit vreodata asa ceva??..dak da ce parere v-a facut?..merita sa o cumpar? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #2 2010-02-09 22:27:52
Re: trusa manichiura..pareri va rog..are matusa-mea.. mie imi place cum ies unghiile cu ea "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-02-09 22:40:14
Re: trusa manichiura..pareri va rog..ai incercat-o? Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #4 2010-02-10 08:02:28
Re: trusa manichiura..pareri va rog..eu am avut.am cumparat-o acu cativa ani din selgros dar stiu ca am dat maxim 50lei pe ea.era pe portocaliu si in loc de forma asta era ovala.dar aceleasi lucruri avea Offline #5 2010-02-10 10:22:00
Re: trusa manichiura..pareri va rog..si eu am la fel cum ai avut tu, annabel. tot din selgros cumparata. eu am folosit-o de maxim 5 ori de cand o am Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|