|
Nu esti logat.
Am nevoie ca de aer, de un sfat!#1 2007-08-30 22:13:35
Am nevoie ca de aer, de un sfat!Desi nu am mai vizitat acest forum de mult timp, nu am uitat nici o secunda de existenta lui.Datorita sfatului Doctoressei am reusit sa depasesc o perioada grea din viata mea.Numai ca m-am lovit de o noua problema ,de data aceasta medicala si as avea din nou nevoie de o indrumare.Deci,sa incep cu inceputul:Acum 9-10 luni mi-am facut un control ginecologic pentru ca nu imi mai venise ciclul de 2 luni,aceasta problema o mai avusesem si inainte iar medicul mi-a explicat ca s-a intimplat datorita unor socuri emotionale pe care le avusesem.In urma consultatiei am primit un tratament cu Orgametril care urma sa-mi rezolve situatia si o indrumare catre un medic endocrinolog.M-am prezentat la endocrinolog,am facut un set de analize, iar concluzia a fost ca nu e vorba despre o dereglare hormonala ci doar despre acele socuri emotionale puternice.Ca tratament mi s-a confirmat Orgametrilul si a urmat apoi o perioada de anticonceptionale.(Femoden).Cam cu rezerve doar pentru citeva luni pina se regleaza ciclul.(rezerve pentru ca eu sunt cam plinuta).M-am simtit bine cu ele o perioada dupa care au inceput sa se arate efectele negative,aveam bufeuri de caldura ,iar apetitul sexual era zero absolut, in schimb nu ma puteam plinge de pofta de mincare.Dupa citeva luni de folosinta am incercat sa revin la acelasi medic pe care insa nu l-am mai gasit, ba era la nu stiu ce congres, ba era in concediu, asa ca nu am mai suportat situatia si am renuntat la pastile de capul meu.Timp de doua luni totul a fost ok, dar dupa aceea surpriza....iar nu mi-a mai venit ciclul.CE MA FAC?Mi-e frica parca sa ma mai duc la medic sa-i spun ce am facut!Daca imi da alte anticonceptionale?Nu mai vreau, nu ma simt bine de la ele si m-am ingrasat aproape 10 kg.Ce credeti cam care ar fi solutia?A!Medicul ginecolog a spus ca e posibil sa intru la menopauza!NU pot sa cred!De la 34 ani?se poate?Ajutati-ma va rog! Sa ai curajul sa spui DA,sa ai curajul sa spui NU,si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fii TU! Offline #2 2007-08-31 07:14:56
Re: Am nevoie ca de aer, de un sfat!draga Ica Offline #3 2007-08-31 15:36:21
Re: Am nevoie ca de aer, de un sfat!ica, de ce ai lasat sa te ingrasi 10kg? de ce nu ai mers inapoi la medic sau la un cabinet de planning sa discuti? si cu apetitul merita povestit....principalul organ sexual al femeii e creierul...cum sa intri la menopauza cita vreme hormonal nu a iesit nimic prost???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-09-01 00:22:10
Re: Am nevoie ca de aer, de un sfat!Multumesc pentru sfaturi!Concluzia este ca trebuie sa o iau de la capat cu doctorii si tratamentele! Sa ai curajul sa spui DA,sa ai curajul sa spui NU,si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fii TU! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|