|
Nu esti logat.
SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!#1 2010-02-10 22:04:28
SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!Buna seara! Sunt foarte ingrijorata in legatura cu faptul ca mi-au aparut niste scurgeri de culoare roz deschis daca pot spune asa ,cu toate ca menstruatia mi s-a terminat acum 8 zile.... cateodata imi apar niste dureri acute ,''patrunzatoare'' de nu ma pot misca (de la 5-10 min pana la jumatate de ora),acestea se manifesta in afara ciclului menstrual.Mentionez faptul ca am avut 2 avorturi acum 1 an si 8luni. Offline #2 2010-02-10 22:14:46
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!eu te sfatuiesc sa mergi la doctor.... durerile alea... necesita investigatie mai amanuntita..nu pareri pe forum. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-10 22:31:11
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!Macar estimativ...ce ar putea fi? inainte de a ma duce la gineco....Multumesc Offline #4 2010-02-10 22:39:33
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!pai depinde... ai avut contact sexual inainte sa apara secretia roz?durerile unde sunt localizate mai exact,te dor ovarele sau ...? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-02-10 22:59:41
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!da am avut contact sexual inainte sa imi apara aceasta scurgere ciudata....iar durerile sunt la nivelul ovarelor si le aveam si inainte de a avea contact sexual...imi apar de ex. o data la 3 sapt sau chiar de doua ori intr-o sapt... Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-10 23:04:47
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!daca sunt la nivelul ovarelor poate sa fie chist,anexita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-02-10 23:13:38
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!Iti multumesc mult ptr timpu acordat si ptr raspunsuri! Offline #8 2010-02-10 23:27:03
Re: SUNT INGRIJORATA!!!!!!!!cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|