homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa caut alt doctor?

#1 2010-02-09 20:21:12

vanilia
Full member
Inregistrat: 2007-08-01

sa caut alt doctor?

buna, ginecologul meu a spus in urma ecografiei ca am ovare polichistice. i-am spus ca am mai avut o ectopica inainte si ca mai am doar o trompa. mi-a spus sa iau clostylbegit 5 zile pt stimulare ovariana si dup-aia in a 6-a zi sa merg la el sa faca o ecografie si o histerosalpingografie. dar nu stiu de ce se grabeste atat de tare si nu mi-a facut histerosalpingografia inainte si abia peste o luna viitoare stimularea. mi-a spus ca asa "economisim" o luna. daca dupa stimularea asta raman intradevar insarcinata si sarcina se fixeaza pe trompa? sau daca dupa histerosalpingografie raman insarcinata in luna respectiva si fatul imi este afectat dupa aceasta procedura? sa imi schimb doctorul? capatasem incredere in el dar astept parerea dvs.
dupa stimularea ovariana cred ca voi avea ovarele usor marite. solutia care mi-o baga la histerosalpingografie nu imi afecteaza ovarele?

Ultima oara a fost editat de vanilia (2010-02-09 20:23:52)

#2 2010-02-09 22:12:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: sa caut alt doctor?

ii las link doctoressei

#3 2010-02-09 22:54:05

vanilia
Full member

multumesc

#4 2010-02-10 13:48:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

vanilia a scris:

buna, ginecologul meu a spus in urma ecografiei ca am ovare polichistice. i-am spus ca am mai avut o ectopica inainte si ca mai am doar o trompa. mi-a spus sa iau clostylbegit 5 zile pt stimulare ovariana si dup-aia in a 6-a zi sa merg la el sa faca o ecografie si o histerosalpingografie. dar nu stiu de ce se grabeste atat de tare si nu mi-a facut histerosalpingografia inainte si abia peste o luna viitoare stimularea. mi-a spus ca asa "economisim" o luna. daca dupa stimularea asta raman intradevar insarcinata si sarcina se fixeaza pe trompa? sau daca dupa histerosalpingografie raman insarcinata in luna respectiva si fatul imi este afectat dupa aceasta procedura? sa imi schimb doctorul? capatasem incredere in el dar astept parerea dvs.
dupa stimularea ovariana cred ca voi avea ovarele usor marite. solutia care mi-o baga la histerosalpingografie nu imi afecteaza ovarele?

adica de ce sa se fixeze pe trompa?sa ne intelegem, tu nu ramii gravida in ziua ovulatiei deci HSG nu iti afecteaza nimic, ba chiar poate avea rol pozitiv...
nu vad motive sa te indoiesti de el si mie mi s-ar parea ok sa economisesc o luna.....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-02-11 03:52:18

vanilia
Full member

dar cand raman gravida? in astea 5 zile de tratament?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.