homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere anticonceptionale

#1 2007-09-01 15:20:37

voiculita
Membru
Inregistrat: 2007-09-01

intrerupere anticonceptionale

buna ziua! si bine v-am gasit. ma bucur ca am gasit acest site despre anticonceptionale.
eu am luat anticonceptionale Desorelle timp de aproape 2 ani...in mai 2007 am renuntat la pastile......in iunie a venit normal ,dar numai ca in a doua luna de la oprirea pastilelor in iulie ciclul nu a mai venit ...trebuia sa vina pe 10 iulie ...dar la 2 saptamani dupa la data care trebuia sa vina am am avut niste scurgeri maronii noi protejandu-ne in tot acest timp...pe urma a venit ciclul pe 7 august
as vrea sa stiu este normal sa intarzie ciclul sau sa nu vina o luna cum mi s-a intamplat? noi ne protejam cu prezervativul de cand am oprit pastilele...as vrea sa stiu daca dupa ce nu mai folosim prezervativul voi ramane insarcinata...tin sa mentionez ca ne dorim tare un bebe...

sotie si viitoare mamica in curand!

#2 2007-09-01 15:58:56

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: intrerupere anticonceptionale

poate exista o dereglare dupa folosirea indelungata a anticonceptionalelor
si sigura ca da vei utea ramane insarcinata la orice contact neprotejat..oricum daca nu-ti iese din prima nu dispera ptr ca acum organismul ta isi revine si va incepe sa functioneze ca inainte de folosirea anticonceptionalelor

#3 2007-09-01 16:25:52

voiculita
Membru
Inregistrat: 2007-09-01

Re: intrerupere anticonceptionale

multumesc de raspuns...sa dea Dumnezeu sa raman insarcinata cat mai repede...

sotie si viitoare mamica in curand!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.