|
Nu esti logat.
Sunt foarte confuza#1 2010-02-12 13:59:11
sunt foarte confuzaam avut relatii intime neprotejate cu sotul meu a doua zi imediat dupa ce mi-a trecut menstruatia...........eram sigura ca erau cateva zile inainte si dupa menstruatie in care puteai face neprotejat...azi mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit pozitiv,dar a doua liniuta de pe test este mai subtire abia se vede.oare chiar am ramas in sarcinata ca eu nu simt nici sa imi fie greata sau alte simptome doar ca imi este foame mereu dimineata lucru care inainte eu nu bagam nimic in gura pana la 12.00-13.00 dupa-amiaza...............se poate ramane insarcinata din a 2 a zi dupa menstruatie?va rog sa imi raspundeti ca eu sunt confuza rau Offline #2 2010-02-12 14:01:20
Re: sunt foarte confuzaDa, se poate. E destul de clar ca esti insarcinata, chiar daca nu e foarte vizibila a 2-a linie. Eventual, ca sa stii sigur, repeta testul, cu prima urina dimineata. Iar simptomele pot sa apara mai tarziu, fara probleme. Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-02-12 14:01:36) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-02-12 14:05:26
Re: sunt foarte confuzada era de asteptat ca mi-a si intarziat 12 zile menstruatia.am sa fac si maine la prima urina un test sa vad cum va iesi.......multumesc pentru raspuns Offline #4 2010-02-12 14:07:42
Re: sunt foarte confuzaAh, clar, daca ti-a si intarziat, e clar. Dar na, ca sa fii foarte foarte sigura ( desi test fals pozitiv nu exista ), mai fa un test cu prima urina de dimineata, cum ziceam mai sus Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|