|
Nu esti logat.
INTRBARE?#1 2007-08-31 19:47:40
INTRBARE?mai sunt 8 zile si trebuie sa imi vina ciclu, dar sani ma dor foarte putin unul din ei mai mult sunt mai si nici sfarcurile nu ma dor e vreo problema daca ma doare doar unul poate fi vorba de sarcina??? ma mai doare si burta din cand in cand pe jos. Offline #3 2007-09-01 10:57:16
Re: INTRBARE?dar dac nu ai nici o durere de sani iti poate veni si chiar dac nu te dor sani??? Offline #4 2007-09-01 13:32:26
Re: INTRBARE?yoyomi ,inainte sa iau anticonceptionale pe mine nu ma durea deloc burta si uneori mi se umflau sanii atata tot,iar de cand le iau nu simt nimic .dar de ce crezi ca ai fi insarcinata??ai uitat pastila sau ce??? Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #5 2007-09-01 14:31:09
Re: INTRBARE?eu nu iau anticonceptionele Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-01 22:39:15
Re: INTRBARE?yoyomi, ai deschis f multe topicuri cu intrebari legate de sarcina. de ce nu folosesti o metoda contraceptiva mai sigura, ca sa nu-ti mai faci atatea probleme?.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|