|
Nu esti logat.
Intrebare!!!#1 2007-09-01 17:45:32
intrebare!!!Din cate stiu eu anticonceptionalele se iau din prima zi a ciclului. Intrebarea mea e....se intampla ceva daca le iau de la finalul lui? Este mai mare riscul de a ramane insarcinata? I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #2 2007-09-01 18:01:47
Re: intrebare!!!daca le iei din alta zi trebuie protectie suplimentara 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-02 11:12:03
Re: intrebare!!!ac se INCEP (adica prima pastila a primei folii) in prima zi de menstra. celelalte folii s eincep la maxim 28 de zile dupa. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|