|
Nu esti logat.
Bubite in zona pubiana#1 2010-02-10 19:20:18
bubite in zona pubianaMi-au aparut niste bubite in zona pubiana....nu stiu ce ar putea fi,avand in vedere faptul ca nu am intretinut raporturi sexuale... la ce medic ar trebui sa ma adresez? Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume. Offline #2 2010-02-10 19:25:57
Re: bubite in zona pubianaPai mergi la ginecolog...macar ca sa te asiguri ca nu e herpes (sau sa-l tratezi daca e)...ca herpesul il poti face si fara sa fi avut raporturi sexuale, daca ai virusul.. Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #3 2010-02-10 19:57:51
Re: bubite in zona pubianaPai la medicul ginecolog...Dar cauta pe net putin si intereseaza-te...poate fi o simpla iritatie,sau daca te epilezi in aceea zona poate sa iti apara mici cosulete...le ai de mult?da-mi ctv indicii...te mananca?te doare?..sau mai st eu.. Offline #4 2010-02-10 20:33:55
Re: bubite in zona pubianale am cam de vreo 2 saptamani.... m-am gandit si eu la o posibila iritatie...nu ma mananca,nu ma deranjeaza sub nicio forma... Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume. Offline #5 2010-02-10 22:17:34
Re: bubite in zona pubianapoate sa-ti apara si de la candidoza... (cu care te pricopsesti chiar daca nu ai relatii sexuale) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-13 16:28:06
Re: bubite in zona pubianam-a rugat o prietena sa postez o intrebare pt ca ea nu se poate inregistra. Ultima oara a fost editat de maryahs (2010-02-13 16:28:24) iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-02-13 20:49:28
Re: bubite in zona pubianaProbabil...pate fi vb de o infectie cu candida sau...nush nu sunt medic...spune-i sa consulte un medic ginecolog cat mai repede Offline #8 2010-02-13 23:18:48
Re: bubite in zona pubianaDeutzika...barbatii nu merg la ginecolog ...ci la urolog "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2010-02-13 23:54:59
Re: bubite in zona pubianamultumesc mult yohanna o sa ii transmit, sper sa gaseasca acolo crema si medicamentul iubesc si sunt iubita Offline #10 2010-02-14 15:10:43
Re: bubite in zona pubianacu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|