homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum iti dai seama ca un tip e bun la orizontala?-3

#39 2010-01-22 15:55:05

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Cum iti dai seama ca un tip e bun la orizontala?

da, mai auzeam: ca daca e cracanat, inseamna ca o are mare si ca e bun la pat. sigur, prostii.
faza cu gaura in barba stiam si eu, dar stiam asa: barbatul care are gaura in barbie o sa faca fetita". is prostii. nu am gropite in zona lombara dar al meu zice ca sunt buna la pat.
si mai e o vorba: "daca are par de la buric in jos si fata si baiatul, inseamna ca sunt i la pat"

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-01-22 15:56:35)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#40 2010-01-22 17:57:26

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

da acum toti uratii sunt buni la pat lol deci fetelor, daca vedeti un tip cracanat, cu pilozitate excesiva si cu nasul mare, el e !! si daca mai aveti si voi par pe burta, faceti deja perechea ideala.
acum chiar cred ca frustratii au inventat astea lol

#41 2010-01-22 18:03:48

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Alex2 a scris:

da acum toti uratii sunt buni la pat lol deci fetelor, daca vedeti un tip cracanat, cu pilozitate excesiva si cu nasul mare, el e !! si daca mai aveti si voi par pe burta, faceti deja perechea ideala.

de acord rotfl2

Love.  Live. Laugh.

#42 2010-01-22 21:03:33

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

rotfl hai ca am ras copios lol
Ce-am observat eu
Nas mare: 3, dintre care 2 penis XXL, unu XL lol
Nas potrivit sau mic: Dezamagire totala rotfl
Gropite in obraji am avut doar unu, dar care avea si nasul mare. Si huge in pants. De fapt cred ca la el se adunasera si nasul mare si gropitele lol a... si urechea muzicala de mai sus, plus dansul, plus degetul mare. big_smile Era bestial in pat, genul pentru care faci obsesii, si il regreti toata viata ca s-a dus lol

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-01-22 21:51:31)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#43 2010-01-22 21:17:18

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu stiam ca mainile arata cat de viril este un barbat.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#44 2010-01-22 22:41:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

_alexa_ a scris:

rotfl hai ca am ras copios lol
Ce-am observat eu
Nas mare: 3, dintre care 2 penis XXL, unu XL lol
Nas potrivit sau mic: Dezamagire totala rotfl
Gropite in obraji am avut doar unu, dar care avea si nasul mare

rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#45 2010-01-22 23:03:18

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

cum iti dai seama ca tipul e bun? dupa ce il probezi desigur, nu te poti lua dupa cat de mare/mica o are. poate pt tine e bun, daca il incearca alta tipa nu ii se pare bun. depinde de gusturi, obisnuinta, efortul pe care cei doi parteneri in timpu actului il depun ca sa se satisfaca reciproc

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#46 2010-02-04 15:33:38

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Alex2 a scris:

rotfl2  rotfl2  rotfl2

#47 2010-02-04 15:46:47

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

doamne, la asemenea topicuri ca asta sau gen "buna la pat" nu pot decat sa rad si sa rad si sa rad rotfl2 rotfl

#48 2010-02-04 22:36:37

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

puffball a scris:

doamne, la asemenea topicuri ca asta sau gen "buna la pat" nu pot decat sa rad si sa rad si sa rad rotfl2 rotfl

adevaru asta e!  rotfl2

si eu sunt de acord cu pau..fiekre cu norocu' lui tongue

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#49 2010-02-14 22:07:07

alexxxxaaaa
New member
Inregistrat: 2010-01-03

angel89 a scris:

mai auzisem ca daca are laba piciorului mare, are si pe mister mare lol..sau daca are multe alunite e bun la pat..sau cu cat e mai paros cu atat e mai viril si toate cele..eu nu cred in chestii de astea..

Cam naspa faza cu parul:)) parerea mea.... daca ar fi prea paros mi-ar fi scarba sa ma gandesc mai departe:)) oricat de bun s-ar zice ca e..smile

Nu suntem nimic decat polenul risipit al propriei iubiri!

#50 2010-02-14 22:31:51

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Hai mai, terminati cu bancurile astea. Ce vorbiti voi de pilozitati, nas mare, etc, sunt trasaturi masculine ce indica gene puternice masculine si testosteron. Implicit, un astfel de barbat ar trebui sa fie viril. Daca vreti un papusel cu trasaturi finute si fara par.. mult succes cu vibratoarele sau cu amantii. Asta e in general evident; este loc de exceptii dar in general cam asa e.

Cat despre fazele cu degetul mare si mai stiu eu ce alte poante... hai mai... vorbiti serios?

#51 2010-02-14 22:35:41

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

da! da! nu prea ai de unde sa-ti dai seama... spre exemplu eu in ultimul timp am doar partide esuate... parca s-ar complexa atunci cand ajungem in pat, desi la inceput cred ca am descoperit un zeu...

Ce que femme veut, Dieu le veut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.