homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP!!!

#1 2007-09-01 23:51:10

dropsi
New member
De la: bacau-momentan
Inregistrat: 2007-08-14

HELP!!!

am tot vazut k vorbeati pe aici d skune moi dupa ce iei anticonceptionalele si d asta as vrea sa va intreb ceva....dupa ce inghit pastila(cu apa,suc...nu o pot lua fara lichid) am nevoie sa merg la baie ffff repede(treaba mik,specific)....trebuie sa va spun k eu consum destule lichide pe zi.....credeti d asta afecteaza pastilele?am sanse sa le elimin dak merg imediat la baie?eu sincer nu cred.....dar vreau parerea voastra.....pls ajutati-ma !!!!

Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare.

#2 2007-09-01 23:52:14

andrutza
Vizitator

Re: HELP!!!

nu le elimini prin urina.....

#3 2007-09-01 23:55:14

dropsi
New member
De la: bacau-momentan
Inregistrat: 2007-08-14

mai deci se pare k nu-s asa prostutza cum ma credeam wink desi pun unele intrebari aiurea uneori makr stiu kre este raspunsul....e ideea sa fiu sigura.....stii,eu merg pe ideea nu e rusinos sa nu stii,e rusinos sa nu intrebi.....ms mult d raspuns andrutza

Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare.

#4 2007-09-02 16:54:26

Morena_
New member
Inregistrat: 2007-08-30

pastilutele isi poti pierde din efect numai daca ai probleme cu scaunul, daca ai cel putin 4 scaune in aceeasi zi. de la urina in niciun caz wink

Dragostea e precum gripa : se ia pe strada si se vindeca in pat.
                                                                         Pierre Albert

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.