|
Nu esti logat.
Nedumerire#1 2010-02-14 22:32:45
nedumeriream si eu o problema .. prietena mea a facut testul de sarcina barza si in loc sa apara o liniuta in caseta C, a aparut in T (dar doar in T, iar aceea nu era o liniuta, ci o pata). inainte sa apara acea pata, eu am miscat testul. ce poate inseamna asta? Offline #2 2010-02-14 22:38:28
Re: nedumeriream facut si eu test in care liniuta (una singura) sa apara nu acolo unde trebuie, dar chiar nu eram insarcinata... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #3 2010-02-14 22:40:53
Re: nedumeriresi ce s-ar putea face in cazul asta? sa repete testul? Offline #4 2010-02-14 22:55:25
Re: nedumerire
nu putem considera ok un test care nu a avut liniuta c (control), pentru ca ea arata practic daca el este valid sau nu. prin urmare, luati un alt test de la o alta farmacie, nu mai misca testul si citit rezultatul. Offline #5 2010-02-14 22:58:10
Re: nedumerireda, da... de acord cu Moksha... mai bine repetati, ca sa scapati de indoieli Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline Publicitateloading...
#7 2010-02-15 01:25:47
Re: nedumerirebuna fetele...am si eu o nelamurire,am hotarat sa fac o pauza si sa numai iau anticonceptionale e a2a luna de cand numai iau....acuma stiu ca mi s-a dereglat organismul o data cu incetarea acestora dar e normal ca menstruatia sa dureze mai putin?luna aceasta mi-a venit vineri(pe 12 feb)si azi deja s-a incheiat.e normal?luna trecuta m-a tinut in jur de 4 zile. Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #8 2010-02-15 09:09:44
Re: nedumerireai avut contacte cu risc? Offline #9 2010-02-15 14:11:54
Re: nedumeriredpdv calitativ nu a fost diferita,iar contacte sexuale nu am avut de o luna....de raceala nu stiu ce sa zic pentru ca in ziua cand mi-a venit menstra am stat toata ziua cu picioarele ude.abdomenul inferior il simt foarte tare in special in zona buricului,sa fac un test de sarcina? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|