homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum creste parul mai rpd dupa citostatice?

#1 2007-08-31 10:07:40

rocsyka
Full member
Inregistrat: 2007-08-27

Cum creste parul mai rpd dupa citostatice?

Vreau si eu un sfat, va rog din sufelt!!!!
Mama a fost operata la san si a facut citostatice si acum radioterapie. Parul inca nu i-a crescut , decat f putin si a auzit de la unele persoane de la spital care sunt in aceeasi situatie ca ar mai trebui sa se tunda din nou ca sa ii creasca cum trebuie. Ea nu mai suporta sa se mai tunda din nou, e traumatizata de chestia asta........Acum nu stie cum e bine : sa se tunda, sa nu se tunda din nou. Am mai auzit de un leac babesc, sa se dea cu usturoi si cica ar creste mai rpd. Stiti voi ceva? Ca azi vine cineva sa o tunda si deja plange continuu ca nu stie ce sa faca.......E neaparat nevoie sa se mai tunda din nou sau sa-l lase asa?

bebic

#2 2007-08-31 10:11:36

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Cum creste parul mai rpd dupa citostatice?

ai mai postat undeva chestia asta si ti-am raspuns eu, nu mai posta in 10 mii de lokuri k iti iei warn apoi ban.am zis acoolo s a mai astepti si alte parri.

sau daca nu sterge-l pe ala de acolo k nu prea are legatura cu postul si lasa-l pe asta

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-08-31 10:13:09)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#3 2007-08-31 11:33:07

rocsyka
Full member

k , mesi ca m-ai anuntat ca nu stiam ca e problema daca pun si aici

bebic

#4 2007-08-31 11:48:51

rocsyka
Full member

gata am sters acolo, a ramas doar aici

bebic

#5 2007-08-31 11:50:46

rocsyka
Full member

reiau ideea aici: stiti macar vreun sampon care sa ajute la cresterea mai rapida a parului?

bebic

Publicitate

loading...

#6 2007-08-31 13:06:36

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu nu stiu exact sa-ti dau un nume de sampon, dar sunt sigura ca daca mergi la o farmacie/ plafar si intrebi acolo vei gasi o masca/ sampon/ crema etc. trebuie sa existe asa ceva.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-08-31 14:05:19

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Tatal meu a facut citostatice acum 4 ani si de fiecare data inainte sa plece la spital se tundea scurt, scurt..si parca impactul nu mai era asa mare..Mama ta a terminat tot tratamentul? pt ca tatal meu mergea in fiecare luna si abia dupa ce a incheiat tratamentul a inceput sa-i creasca parul mai bine...multa putere iti doresc sa treceti cu bine peste aceste momente, stiu cat este de greu si cat de neajutorata te simti...incearca sa-ti sustii mama cum poti tu mai bine..te pup

#8 2007-08-31 14:27:48

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

eu am auzit ca usturoiul face bine amestecat cu ulei de ricin, stiu persoane care aveau chelie si cdare au urmat tratamentul asta si a inceput sa le creasca parul. Si mai stiam (asta impotriva caderii parului) galbenus de ou amestecat tot asa cu ulei de ricin (il gasesti la farmacie). Te pup si multa sanatate mamei tale.

#9 2007-08-31 14:59:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

parul cade din pricina citostaticelor...va creste la loc, fara probleme....sa ia distonocalm mama, sa cumpere peruca si sa se linisteasca...nu e o tragedie asa de mare, cancerul e insa o tragedie si, daca pentru a scapa de el trebuie sa renunti temporar la podoaba capilara asta nu e un pret prea mare....incurajeaz-o in acest sens si lasati cremele si prostiile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2007-08-31 16:57:04

rocsyka
Full member

myra a scris:

Tatal meu a facut citostatice acum 4 ani si de fiecare data inainte sa plece la spital se tundea scurt, scurt..si parca impactul nu mai era asa mare..Mama ta a terminat tot tratamentul? pt ca tatal meu mergea in fiecare luna si abia dupa ce a incheiat tratamentul a inceput sa-i creasca parul mai bine...multa putere iti doresc sa treceti cu bine peste aceste momente, stiu cat este de greu si cat de neajutorata te simti...incearca sa-ti sustii mama cum poti tu mai bine..te pup

Mama a terminat citostaticele acum face radioterapie, mai are o saptamana de radioterapie. Parul a inceput asa sa creasca dar f putin si este o domana acolo la radioterapie careia i-a crescut parul imediat dupa citostatice si acu se streseaza ca de ce nu ii creste si ei mai rpd......

bebic

#11 2007-08-31 17:01:36

rocsyka
Full member

doctoressa a scris:

parul cade din pricina citostaticelor...va creste la loc, fara probleme....sa ia distonocalm mama, sa cumpere peruca si sa se linisteasca...nu e o tragedie asa de mare, cancerul e insa o tragedie si, daca pentru a scapa de el trebuie sa renunti temporar la podoaba capilara asta nu e un pret prea mare....incurajeaz-o in acest sens si lasati cremele si prostiile

I-am luat o peruca dragutza, da tot peruca e .......si probabil e un sentiment nasol, s-a saturat de peruca tot zice ca se sperie de ea cand se vede asa in oglinda....incepe sa creasca totusi se vede, putin cate putin. E f agitata am fost si la preoti, peste tot dar ea e f descurajata ptr ca e un cancer invaziv , cu HER 2 neu pozitiv si asta o face foarte agitata.Acum asteptam sa ni se aprobe un medicament Herceptin care se da in cazul cancerului mamar invaziv.......Pana acum a fost respins dosarul de 2 ori....Luna asta speram sa se rezolve si sa se linisteasca si ea cat de cat. Pana la urma s-a tuns putin dar nu cheala din nou ci doar a uniformizat firele rebele care crescusera putin.

bebic

#12 2007-08-31 17:04:13

rocsyka
Full member

myhaela a scris:

eu am auzit ca usturoiul face bine amestecat cu ulei de ricin, stiu persoane care aveau chelie si cdare au urmat tratamentul asta si a inceput sa le creasca parul. Si mai stiam (asta impotriva caderii parului) galbenus de ou amestecat tot asa cu ulei de ricin (il gasesti la farmacie). Te pup si multa sanatate mamei tale.

Asa am auzit si eu, dar numai de usturoi. Stii cumva si cum se foloseste exact ?

bebic

#13 2007-08-31 17:39:57

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

rocsyka a scris:

myra a scris:

Mama a terminat citostaticele acum face radioterapie, mai are o saptamana de radioterapie. Parul a inceput asa sa creasca dar f putin si este o domana acolo la radioterapie careia i-a crescut parul imediat dupa citostatice si acu se streseaza ca de ce nu ii creste si ei mai rpd......

saptamana pe care o mai are va trece repede ..principalul este ca ea sa aiba o stare psihica cat mai buna, sa fie cat mai optimista si increzatoare..Cred ca este f important, tatal meu cred ca s-a salvat singur prin pofta de viata si dorinta de a ma vedea pe mine mireasa ...doctorii nu-i dadeau mai mult de 1 an si uite ca intra pe al cincilea si analizele sunt bune..multa rabdare si o sa vezi ca o sa-i fie bine..

#14 2007-09-01 22:01:19

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

myra despre ce cancer vorbesti la tatal tau?

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#15 2007-09-03 10:11:17

rocsyka
Full member

myra a scris:

rocsyka a scris:

myra a scris:

saptamana pe care o mai are va trece repede ..principalul este ca ea sa aiba o stare psihica cat mai buna, sa fie cat mai optimista si increzatoare..Cred ca este f important, tatal meu cred ca s-a salvat singur prin pofta de viata si dorinta de a ma vedea pe mine mireasa ...doctorii nu-i dadeau mai mult de 1 an si uite ca intra pe al cincilea si analizele sunt bune..multa rabdare si o sa vezi ca o sa-i fie bine..

Asta e mai nasol la ea.....Din pacate e la pamant cu psihicul, nu stiu ce sa-i mai fac. Plange mereu, din orice. A fost la psihiatru si are un tratament cu calmante dar vad ca degeaba, tot agitata, pesimista este.........E ingrozitoare starea asta a ei. Nu stim ce sa-i mai facem:(Trebuie sa primeasca aprobare ptr Herceptin (un tratament ptr cancerul invaziv) si inca nu a primit-o si cred ca asta o agita asa si ii da starea asta de depresie.

bebic

#16 2007-09-03 12:04:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

o va primi....sustine-o cit poti de mult...nu e usor, stiu, nici pentru tine insa mai ales pentru ea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.