homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help! Urgent.

#1 2010-02-16 14:05:34

laura02
Membru
Inregistrat: 2010-02-16

Help! Urgent.

In urma cu ceva timp (1-2 luni) am luat timp de 5 zile Duphaston la sfatul medicului deoarece imi intarziase menstruatia 3 luni. Mi-a venit pe 10 ianuarie iar azi cred ca mi-a venit din nou. Spun cred deoarece este o scurgere rosie-maronie. La momentul venirii menstruatiei se presupune ca ar trebui sa incep tratament cu anticonceptionale. Dar nu stiu ce sa fac?!
Mentionez ca am intretinut raporturi sexuale (unele neprotejate) dar nu a ejaculat in mine.

Un sfat..parere? va rog.

#2 2010-02-16 14:17:48

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Help! Urgent.

daca tu iei in considerare posibilitatea unei sarcini...ar trebui ca la 3 saptamani de la contact sa faci un test de sarcina...daca iese negativ sa te apuci de pastilele...dand fiind faptul ca nu este obligatoriu sa iei pastilele din prima zi de menstruatie le poti incepe cand doresti...doar sa te protejezi suplimentar 7 zile wink ...daca stii sigur ca asta e menstruatia si ca nu exista pisibilitatea unei sarcini poti incepe din prima zi si esti protejata tot de acum ...mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-02-16 14:23:00

laura02
Membru
Inregistrat: 2010-02-16

Ah, vreau sa precizez ceva: Pana acum 3 zile am facut tratament cu antibiotice pentru o infectie in gat. Este posibil ca aspectul menstrei sa fie afectat de antibiotice?

@ x_ynna: nu cred ca sunt insarcinata deoarece nu am niciun simptom de sarcina, am folosit aceasta "metoda" contraceptiva mult timp si nu am ramas pana acum plus ca am uter hipoplazic, ceea ce inseamna ca posibilitatea mentinerii unei sarcini scade considerabil... dar oricum, nu se stie niciodata, fapt pentru care sunt speriata si in ceata.

#4 2010-02-16 15:37:21

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

aspectul menstrei este afectat ,daca iei antibiotice, in cazul in care folosesti si AC.uri...deoarece antibioticele interactioneaza cu AC.urile...in rest eu spun ca nu schimba aspectul... daca tu excluzi posibilitatea unei sarcini poti sa incepi pastilutele si pentru siguranta sa folosesti si o alta metoda contraceptiva timp de 7 zile wink ...mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.