|
Nu esti logat.
Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefon#1 2010-02-17 19:06:37
Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefonStiti cumva unde pot recupera pozele de pe un card mini sd. Am facut o gramada de poze in vacanta, insa acum nu-l recunoaste calculatorul (nu-mi apare absolut nimic cand il bag in calculator, pe telefon la fel). Banuiesc ca e o problema fizica si ca tb citit direct de pe el cu un aparat special. Intrebarea este daca ati avut astfel de probleme si/sau cunoasteti unde as putea merge sa-mi recuperez pozele (firme serioase, capabile, dar nu foarte scumpe )? Chiar nu vreau sa pierd pozele . pleaseeeeeeeeeeee Offline #2 2010-02-17 19:07:41
Re: Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefondu-te la un studio foto ca au sigur cititor de carduri si spune-le sa ti le descarce pe cd. nu e scump Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-02-17 19:09:55) Offline #3 2010-02-17 19:14:30
Re: Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefonMa indoiesc ca au si pentru carduri stricate. si eu am la laptop cititor de carduri, dar pur si simplu nu-l vede, ca si cum nici nu l-as fi bagat. Am citit pe internet si am inteles ca trebuie desfacut cardul , citit direct de pe el (apoi cardul nu mai poate fi folosit). Problema e si ca am gasit undeva 50-100 de euro...nu imi permit. De banii astia ma duc inapoi pe munte si fac alte poze . Ultima oara a fost editat de andreeab_ (2010-02-17 19:14:57) Offline #4 2010-02-17 19:27:29
Re: Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefonandreea, foloseste cablul de date. Ultima oara a fost editat de extra (2010-02-17 19:30:00) http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #5 2010-02-17 19:37:07
Re: Heeeeelp!!! Recuperare poze de pe card telefonAm card de 4 Gb pe care pana acum mi l-a citit card readerul. acum nu-l mai vede nici telefonul, nici card readerul (inainte sa se strice, avea momente cand nu-mi deschidea cartela de memorie dar credeam ca e o alta figura a telefonului). Ma gandesc sa nu fie o problema la traseul dintre locul unde sunt stocate informatiile si zona aceea de conexiune a cardului (nu ma pricep la partea asta tehnica:))) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|