|
Nu esti logat.
Dureri de inimă de la AC?#1 2010-02-17 21:35:45
Dureri de inimă de la AC?Am ?nceput să iau de S?mbătă AC, şi de c?teva zile am observat că am uşoare dureri de inimă. Iar ieri am avut ceva dificultăţi ?n a respira, parcă nu mi se umpleau plăm?nii cu suficientl aer. Să fie de la AC? Nu fumez, n-am fumat niciodată, am doar 22 de ani şi am o greutate normală, iar de c?nd am ?nceput să iau AC, am făcut sport ?n fiecare seară. Nici membrii familiei mele n-au suferit de vreuna din bolile menţionate ?n prospect. P?nă să iau AC, m-a mai ?nţepat de c?teva ori inima, dar n-a fost ceva grav. Am crezut că e ceva normal asta, că li se ?nt?mplă tuturor, nu m-am g?ndit c-aş avea probleme cu inima. Acum nu ştiu ce să fac, n-aş vrea să renunţ la AC(deşi o voi face dacă ?ntr-adevăr de la ele ma simt mai ciudat), mă g?ndesc totuşi că poate exagerez pentru că sunt foarte atentă să văd dacă nu cumva mă doare ceva. Offline #2 2010-02-17 22:00:32
Re: Dureri de inimă de la AC?E foarte putin probabil ca problemele tale cu inima sa fie de la AC cel mai indicat este sa mergi sa iti faci o electrocardiograma daca se repeta sau macar sa intrebi un cardiolog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|