|
Nu esti logat.
Incepere folie in orice zi a ciclului#1 2010-01-25 13:02:48
incepere folie in orice zi a cicluluiAm luat Logest timp de aproape un an dupa care am vrut sa fac o pauza, asta fiind acum doua luni. Mi-a venit ciclul abia dupa 48 de zile, lucru pentru care doresc sa incep iar anticonceptionalele pentru a il regula si pentru a scapa de cosurile care au devenit insuportabile. Intrebarea mea este daca pot sa le incep in orice zi a ciclului sau e obligatoriu in prima, respectiv a 5-a zia ciclului. Azi este ziua 15 a ciclului. Pot incepe de azi? Offline #2 2010-01-25 13:07:23
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiPoti, daca nu ai avut contacte neprotejate inainte si daca te protejezi suplimentar pana iei primele 7 pastile Offline #3 2010-01-25 13:07:32
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiPoti incepe doar in cazul in care esti sigura ca nu esti insarcinata si obligatoriu cu protectia suplimentara pana inghiti sapte pastilute consecutive. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-01-29 23:07:33
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiAm inceput folia luni si nu am nici o reactie ciudata. ce vroiam sa va intreb ii ca de luni pana miercuri am mancat 1-2 grefe pe zi si stiu ca diminueaza efectu pastilelor. de joi mi-am dat seama si nu am mai mancat. acum pentru a fi protejata ajung 7 zile fara gref sau trebuie sa astept sa imi treaca menstruatia ca sa fiu protejata? Offline #5 2010-01-29 23:12:10
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiajung 7 zile. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-18 17:05:48
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiDeci am inceput folia in ziua 15, am asteptat 7 zile sa se instaleze protectia si sa treaca 7 zile si de la ultimu gref mancat dupa care am avut contacte sexuale. duminica am terminat folia si normal ar fi trebuit sa imi vina ciclul azi (joi). nu a venit lucru pentru care am facut un test de sarcina. a iesit negativ insa au trecut doar 12 zile de la ultimul contact sexual. ar trebui sa imi fac griji? ce fac daca pana trebuie sa incep alta folie nu imi vine? Offline #7 2010-02-18 19:25:42
Re: incepere folie in orice zi a cicluluiImi raspunde si mie cineva va rog. Sunt cam speriata Offline #8 2010-02-18 22:17:21
Re: incepere folie in orice zi a cicluluio sa-ti vina daca te-ai protejat pana s-a instalat protectia "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|