homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete lasate de cosuri

#1 2010-02-18 21:57:00

classic
New member
Inregistrat: 2008-01-24

pete lasate de cosuri

ma confrunt cu o problema destul de urata!timp de aproape 4 ani am luat anticonceptionale, le-am tot schimbat pentru ca incepusem sa ma umplu de tot fel de cosuri mari, noduroase, purulente, in cele din urma am renuntat de tot la ele.acum au ramas urmele acestor cosuri, niste pete urate maronii; nu spun ca am scapat de cosuri imi apar in continuare si disper, nu ma deranjeaza cosurile cat ma deranjeaza petele pe care mi le lasa. nu am fost la niciun dermatolog pentru ca nu stiu la cine sa ma duc, daca ma poate ajuta cineva si cu tratament sau cu un nume de doctor bun, sunt din Pitesti

Ultima oara a fost editat de classic (2010-02-18 21:59:52)

#2 2010-02-18 22:32:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: pete lasate de cosuri

din pacate nu te pot ajuta cu un nume de medic...dar in cazul tau cel mai probabil este nevoie de un pelling chimic...deci orienteaza te sa gasesti un medic care face asa ceva...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2010-02-18 22:35:36

classic
New member
Inregistrat: 2008-01-24

multumesc! nu stiu ce naiba sa mai fac, oricat as incerca sa le acopar cu fond de ten tot se observa, pana acum aveam doar pe spate acum am si pe fata si sunt destul de inestetice

#4 2010-02-18 22:39:12

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pt pete cam asta se face...nu prea trec cu creme sau altceva...trebuie inlaturata pielea aceea...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.