|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajutor urgent!!va rog!!!!#1 2010-02-20 14:42:52
Am nevoie de ajutor urgent!!va rog!!!!va salut pe toti !!!sunt nou pe aici ..si acesta e primul meu post!!am nevoie de ajutorul vostru...poate ati trecut prin situatii asemanatoare..sau poate stiti din principiu!!sa trec la subiect...prietena mea administreaza marvelon 21 de 2 ani si un pic... toate la o ora stabilita si in mod foarte corect..cu ce le 7 zile de pauza cuvenite!pana acum nu am avut contact sexual in cele 7 zile de pauza.....insa acu 2 zile nu am mai rezistat si am facut in una din cele 7 zile de pauza...si acum ii intarzie CM ...adica...pana cum ii venea CM in ziua 23...acum e ziua 24 si inca nu a venit!! se poate sa fi ramas insarcinata?sau poate sa vina in oricare zi din cele 7 zile de pauza?daca nu vine CM pana incepe tableta cealalta adica peste 4 zile!trebuie sa-mi fac griji serioase?ms mult Offline #2 2010-02-20 14:59:28
Re: Am nevoie de ajutor urgent!!va rog!!!!buna si bine ai venit printre noi! happy with him...inlove with him... Offline #3 2010-02-20 15:02:21
Re: Am nevoie de ajutor urgent!!va rog!!!!
ok ms mult..sunt mai linistit acum...mai asteptam!!!inca o data ms Offline #4 2010-02-20 15:05:17
Re: Am nevoie de ajutor urgent!!va rog!!!!cu placere... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|