|
Nu esti logat.
Pastila uitata in prima saptamana...sunt speriata :-S#1 2010-02-20 19:22:07
Pastila uitata in prima saptamana...sunt speriata :-SPentru ca sunt noua am sa incep cu Bine v-am gasit! Am o problema si vreau sa stiu ce parere aveti. E a treia luna de cand iau yasmin. Am uitat sa iau a treia pastila din prima saptamana. Ar fi trebuit sa o iau la 19 joi si am luat-o la 7 am vineri... Iar pe urmatoarea la ora 21 vineri... Sunt uituca Problema e ca marti am avut contact sexual cu prietenul meu si de cand iau antibebe nu prea ne mai facem griji cu protectia, deci... Pe prospect scrie ca in cazul asta ar trebui sa consult mediul. Voi ce ziceti? Sunt ingrijorata Offline #2 2010-02-20 19:47:14
Re: Pastila uitata in prima saptamana...sunt speriata :-Scontactul a fost inainte sa uiti pastila deci nu e cu risc, nu ai de ce sa-ti faci griji Offline #3 2010-02-20 19:51:46
Re: Pastila uitata in prima saptamana...sunt speriata :-SMultumesc mult de tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|