homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Citomegalovirus Pozitiv!!!

#1 2007-11-05 14:30:57

albinuta82
Membru
Inregistrat: 2007-11-04

Citomegalovirus Pozitiv!!!

Buna,

Am 25 de ani si imi doresc foarte mult un copil. La analizele pregatitoare sarcinii am descoperit insa o infectie cu citomegalovirus.
Am facut pe 15.03.07 prima analiza si am avut IgG 180.6 iar IgM neconcludent.
Pe 30.03.07 a doua analiza cu urmatoarele rezultate: IgG 220.9 iar IgM 0.459. Moment in care doctorul mi-a spus ca este totul ok, am avut infectia dar se negativizeaza rezultatul.
Intre timp am mai luptat si cu ureaplasma iar acum dupa ce totul a devenit ok am refacut analiza pentru citomegalovirus pentru siguranta mea: surpriza! citomegalovirus inca pozitiv: IgG 230.9 iar IgM 0.603.
Medicul imi spune ca nu are ce tratament sa imi dea si sa mai astept vreo 3 luni.
M-am plicitisit insa de asteptare.
Ma puteti ajuta cu un sfat, tratament? Cum sa scap de virusul acesta urat?
Multumesc

#2 2007-11-08 08:51:58

albinuta82
Membru

Re: Citomegalovirus Pozitiv!!!

Nimeni nu stie nimic despre aceasta problema?

#3 2007-11-08 08:55:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asteapta sa intre doctoressa,ea cred ca este cea mai in masura sa iti raspunda sau eu_vreau

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-11-08 10:45:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

crede-l pe medic, nu are ce tratament sa iti dea. nu ai decit sa astepti sa se negativeze . trebuie sa astepti. mie insa mi-e putin neclar de ce cresc IgM-urile in loc sa scada

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-11-08 11:45:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

analiza e facuta in acelasi loc de fiecare data?

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-11-08 11:48:30

Al Pacino
Administrator

buna intrebare....si eu sunt curioasa

#7 2007-11-08 14:08:29

cryss26buc
Full member
Inregistrat: 2006-12-28

daca infectia s a reactivat e normal sa creasca Igm ..citomegalovirus de tip Igg inseamna ca ai avut in trecut o oarece infectie care acum fara tratament ori s a reactivat ori e alt tip de infectie.

#8 2007-11-08 15:22:31

albinuta82
Membru

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Analizele sunt facute la acelasi laborator, dar la interval de 6 luni, ceea ce ma face sa cred ca este o recidiva. Mi-as dori insa foarte tare sa pot sa fac ceva pentru a ajunge iarasi negativ IgM-ul. O sa mai merg sa mai repet analiza saptamana viitoare si sper la o scadere.
Am citit ca pentru imunitate este bun tratamentul cu Echinacee. O sa incerc sa fac macar o cura cu pastile de Echinacee.

#9 2010-02-12 09:02:02

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Si eu am Citomegalovirus, Igg si Igm Pozitiv   de cateva luni. Poate am mai demult dar numai de cateva luni testez acest virus.

La ce doctor ar trebui sa merg pt a discuta despre aceasta situatie? Generalist? Infectionist?   Nu am simptome dar doresc sa am un copil si... nu stiu cum sa procedez. In rest, toate analizele sunt bune.

#10 2010-02-12 09:51:43

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Adalberta a scris:

Si eu am Citomegalovirus, Igg si Igm Pozitiv   de cateva luni. Poate am mai demult dar numai de cateva luni testez acest virus.

La ce doctor ar trebui sa merg pt a discuta despre aceasta situatie? Generalist? Infectionist?   Nu am simptome dar doresc sa am un copil si... nu stiu cum sa procedez. In rest, toate analizele sunt bune.

La infectionist eu zic ca e cel mai bine sa mergi. printre cele mai bune doctorite de pe care le-am intalnit vreodata este doctorita hristea adriana, o gasesti la medicover pipera cred sau la matei bals. teoretic un ig m pozitiv pentru cmv nu e deloc bine pentru o sarcina, practic trebuie sa ai o discutie cu cineva care se pricepe bine.

succes!

ps. nu ne-ai mai zis cum a mai evoluat situatia ta, sau nu am citit eu, situatie pentru care imi cer scuze si sper sa fii intr-o stare de sanatate cat mai buna.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-02-12 09:54:01)

#11 2010-02-13 22:36:51

Adalberta
Full member

merci moksha, m-am facut bine :-)))  Ti-am scris un mail la un momentdat, nu stiu daca l-ai primit.
Acum am aceasta problema cu CMV  si tare as vrea s-o rezolv ... Nu inteleg de ce am acest virus activ de atat de mult timp...

O sa merg la doctor. Acum am abonament la o clinica... dupa ce, cele 7 luni de chin m-au golit de toate rezervele... :-)

Te pup, iti multumesc mult de tot si iti doresc mult noroc.

#12 2010-02-14 14:09:02

Al Pacino
Administrator

Adalberta, IgM urile ar cam trebui sa scada....cam de la sine.
mie nu mi-e clar daca tu ai dozat in mai multe rinduri IgM-urile si au iesit tot pozitive si daca valorile au scazut treptat sau nu...etc...
Caci cel mai logic pare ca ele erau pozitive pe cind le-ai detectat tu deoarece tocmai aveai boala

#13 2010-02-14 23:00:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Adalberta a scris:

merci moksha, m-am facut bine :-)))  Ti-am scris un mail la un momentdat, nu stiu daca l-ai primit.
Acum am aceasta problema cu CMV  si tare as vrea s-o rezolv ... Nu inteleg de ce am acest virus activ de atat de mult timp...

O sa merg la doctor. Acum am abonament la o clinica... dupa ce, cele 7 luni de chin m-au golit de toate rezervele... :-)

Te pup, iti multumesc mult de tot si iti doresc mult noroc.

Ma bucur foarte mult, citisem mailul dar in graba si oricum nu ziceai clar ca ai scapat de probleme, asa ca ce citesc acum ma bucura tare mult.

Eu zic sa nu mai cauti altele, sa lasi cmv-ul in pace si sa iti petreci urmatoarele luni fara nici o analiza si cat mai relaxata!

#14 2010-02-21 18:20:29

Adalberta
Full member

doctoressa, eu imi testez CMV-ul din noiembrie si in fiecare luna pana acum a iesit reactiv... nu stiu de ce. Nu am simptome dar mi-e tare teama sa nu raman gravida si sa fiu nevoita sa avortez din aceasta cauza... :-(   Am fost la alergolog deocamdata care nu mi-a zis ce as putea face sa se negativeze acel IgM CMV. Am testat toate celelalte, zoonoze si alte alea si nu am nimic.

moksha... habar n-am de la ce mi-a trecut... ori de la Fasigyn, ori de la ceaiul de coada - calului baut + spalaturi... Habar n-am. Mai am uneori acele amortzeli labiale + suprapubiene dar... in afara de asta, pot spune cu mana pe inima ca de atunci nu mai am nimic... Mi-am reluat viatza si ma bucur de ea. Mai sunt momente in care ma intreb ce o fi fost cu acel calvar care m-a tinut atatea luni si ce ma fac daca va mai reveni vreodata...  Sa speram ca nu...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.