homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce toata lumea trebuie sa aibe ceva?

#1 2007-09-01 00:23:37

G.L.G.
Membru
Inregistrat: 2007-08-05

De ce toata lumea trebuie sa aibe ceva?

sunt destul de noua pe forumul vostru si m-a macinat o tema(testul papanicolau) stiu ca toate femeile care si-au inceput viata sexuala trebuie sa-l facem, pentru ca este datoria noastra sa vedem daca este inregula corpul nostru.
pe mine ma macina o intrebare. de ce nu ne doare nimic atunci cand mergem la doctor(si mergeam numai ptr. ca "trebuie") si ajungem acolo, facem testul si hop avem ceva?
Sincer inca nu am reusit sa ajung la medic sa mi fac acest test, si desi nu ma doare absolut nimic sunt sigura ca o data ce ajung acolo sigur mi se gaseste ceva.De ce? multumesc anticipat

#2 2007-09-01 21:53:50

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: De ce toata lumea trebuie sa aibe ceva?

ptr ca suntem femei si suntem sensibile acolo,nu cred ca trebuie sa mergi pe premiza ca daca te duci la ginecolog trebuie sa ai neaparat ceva.este de datoria noastra sa mergem la doctor chiar daca nu ne doare acolo.....smile ai grija de tine

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#3 2007-09-01 22:03:06

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

si pe mine ma framanta aceeasi intrebare sad eu trebuie sa ajuns sa fac testul Papanicolau si ma rog sa  nu am nimic. La ultimul control, asistenta care a recoltat secretia mi-a zis ca vede ceva ciudat acolo, si sa imi fac si testul Pap....atunci nu am putut sa-l fac si acum nu prea am timp sa ajung la medic...si stau si ma gandesc mereu la ce ar putea fi...
o sa ajung la medic cat mai repede, dar mi-e ciuda pentru ca in mom asta ma confrunt cu chlamydia si parca nu mai scap de ea...si daca imi mai iese ceva in neregula si la testul Pap cred ca o sa cedez nervos...
toate cele bune si multa sanatate la toate !

#4 2007-09-01 23:09:42

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

pentru ca este bine sa megem din timp la medic si sa prevenim multe boli.noi femeile fiind sexul "slab" suntem si putin mai firave si organismul nostru schimbandu-se atat de repede intr-un timp atat de scurt trebuie sa ne protejam si data viitoare sa fim cu 5 min. mai "destepte" decat orice boala...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#5 2007-09-01 23:12:00

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Trebuie sa mergem chiar daca nu ne doare.....sa ajungem la medic inainte sa ne doara ceva pt k atunci e mai greu de tratat

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

Publicitate

loading...

#6 2007-09-03 14:59:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu trebuie sa aiba toata lumea ceva....de altfel, multa lume e chiar sanatoasa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2007-09-04 12:26:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

super topic, si eu trebuie sa merg la control, ca n-am mai fost de mult timp si tot asa ma gandesc cu groaza ca nu ma doare nimic, n-am nici o problema si cine stie ce chestii mi se gasesc. uite, eu in ultima vreme n-am auzit pe nimeni sa fi mers la ginecolog si sa nu aiba o rana pe col. chiar asa toata lumea are ? si chiar nu exista nici un simptom ?

#8 2007-09-04 13:09:57

cris_tinat
New member
Inregistrat: 2007-08-04

simptome chiar nu exista. spun asta din experienta ca am fost la un control de rutina fara sa am absolut nici un simptom si mi-a spus ca am o rana pe col( ce-i drept superficiala) si apoi mi-a recomandat un papaniclau si restul povestii...
   Dar nu cred ca ar trebui privita atat de sumbru problema... nu ai nici un simptom, te duci totusi la un control de rutina si exista posibilitatea sa iti descopere ceva , care e cel mai probabil in stadiu incipient ( mai ales ca lipsesc simptomele) si sa te faci bine foarte repede si fara dureri de cap! Sau, posibilitatea numarul doi - sa  fii perfect sanatoasa si medicul sa-ti confirme asta si in cazul asta te duci acasa mult mai usurata. so it's a win-win situation

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.