|
Nu esti logat.
Dureri in piept de la anticonceptionale#1 2010-02-19 00:12:23
dureri in piept de la anticonceptionalebuna! am luat anticonceptionale yasmine un an jumate, am facut pauza de 3 luni dupa care am inceput iar. acuma am cam 5 luni de cand iau si nu stiu daca sa mai continui cu ele deoarece acu cateva zile am avut niste dureri in piept, am fost la urgente si mi a zis ca sufar de anxietate. eu ma gandesc ca poate e de la anticonceptionale mai ales ca acuma parca simt niste intepaturi in zona inimii. luni o sa merg la un medic ginecolog, dar eu maine ar trebui sa incep urmatoarul blister de anticonceptionale si nu stiu ce sa fac. sa astept pana luni cand merg la medic si daca e sa nu fie nicio problema sa le incep de luni? inca ceva...am inceput sa iau si vitamina e in perioada de pauza ptr o problema de piele si am citit pe prospect ca la persoanele care iau anticonceptionale nu e indicat deoarece creste riscul de aparitiei trombozei. astept pareri! va multumesc! Offline #2 2010-02-19 09:25:50
Re: dureri in piept de la anticonceptionaleAm lasat link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2010-02-22 10:17:04
Re: dureri in piept de la anticonceptionale
nici durerile in piept si nici anxietatea nu sunt de la anticonceptionale...ar fi aparut si unele si altele mai demult daca aveau anticonceptionalele vreun amestec...insa evident nu esti singura care, in loc sa incerce sa caute cauza anxietatii si sa o elimine da repede si facil vina pe pastile... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|