homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate sa raman insarcinata???

#1 2010-02-22 16:16:56

adrianne
Membru
Inregistrat: 2010-02-18

se poate sa raman insarcinata???

folosesc anticonceptionale microginon de 6 luni,dar m-am gandit sa iau o pauza de cateva luni.joi am luat ultima pastila dupa care vineri am avut ultimul contact sexual neprotejat.nu am mai luat pastile deoarece vineri seara am uitat-o(trebuia sa o iau la 11 seara si mi-am amintit doar sambata seara)asa ca am renuntat.am mai fost protejata si vineri???menstra imi venea de obicei dupa 3 zile dupa ce terminam  pastilele dar acum mi-a venit ieri,adica duminica.cine poate sa ma ajute?va multumesc

#2 2010-02-22 16:25:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: se poate sa raman insarcinata???

pai dupa socoteala mea ieri a fost dupa 3 zile de la ultima pastila...asadar de ce atita ingrijorare?
ramine in picioare ideea ca, daca vrei sa intrerupi contraceptivele(numai tu stii de ce sa vrei asa ceva) va trebui sa te feresti foarte eficient de sarcina in urmatoarele 2-3 luni
acum esti ok

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-02-22 16:42:01

adrianne
Membru
Inregistrat: 2010-02-18

am auzit de la mai multe persoane ca folosind anticonceptionale o perioada mai lunga de timp ramai ma greu insarcinata.acum nu stiu cat e de adevarat dar in ultima vreme imi tot aparea niste secretii care ori avau o senzatie de usturime ori un miros urat...ma gandeam sa nu fie din cauza acestora!am folosit clotrimazol,comprimate vaginale si mi-au mers de minune.apropo...scade efectul contraceptivelor???va multumesc pt raspuns

#4 2010-02-22 20:21:46

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Iau AC Yaz si..deja e a 3- zi de pauza, in care ar fi trebuit sa imi vina menstra. Nici urma de asa ceva, sanii nu imi sunt tensionati, nu am niciun..sindrom.neutral Paastilele le-am luat corect si nu am intarziat, nu am luat antibiotice si nici alte chestii care sa interactioneze cu AC, am baut totusi 2-3 guri de suc de toate fructele acum 3 zile, care contine si grepfruit..dar..totusi is 2-3 guri, intr-o sticla de 2 litri:| Chiar se poate sa se fi intamplat ceva?? Sunt foarte ingrijorata deoarece toate contactele mele au fost fara prezervativ, bazandu-ma doar pe AC.E a 3-a luna de cand le iau si mereu imi venea in a 3-a zi de pauza..maine e a 4-a si ultima. E normal asa ceva?Daca vine maine sau mai incolo e ok? grater  grater

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#5 2010-02-22 20:23:57

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

kemikal menstra se poate instala in oricare din cele 7 zile de pauza...nu inteleg de ce zici ca maine e a 4 a si ultima?? ... daca le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji iar cele 4 guri de suc nu ridica absolut nicio problema stai linistita... mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2010-02-22 20:27:39

katharina_x
Full member

Am precizat ca sunt anticonceptionale Yaz, au 4 zile de pauza. De aia sunt ingrijorata...

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#7 2010-02-22 20:54:01

x_ynna
Addicted member

imi cer scuze kemikal...nu am dat atentie acestei informatii...oricum ar fi esti protejata daca le-ai luat corect...iar cantitatea aceea de suc este nesemnificativa...

#8 2010-02-22 20:58:37

katharina_x
Full member

Si atunci de ce nu vine? Asta intrebam...nu stiu motivele pentru care ar intarzia, + ca le-am luat corect si toate astea...Ma sperie teribil o sarcina si..stresata nu am fost din cauza asta pana azi..neutral cand nu a venit:|

Yeah, that's my eye!

#9 2010-02-22 21:02:45

x_ynna
Addicted member

kemikal eu nu am luat yaz niciodata...niciun prospect nu am gasit pe net ca sa ma pot informa mai bine...ce stiu de la celelalte AC.uri este ca menstra se poate instala in oricare zi de pauza si ca uneori e posibil sa lipseasca intr-una din pauze...atata timp cat iti vine luna viitoare nu e nicio problema... dar mai poti astepta si parerea fetelor care au folosit sau care au mai multe informatii... desi parerea mea sigura e ca nu ai de ce sa te ingrijorezi...mult succes!!

#10 2010-02-22 21:10:31

katharina_x
Full member

Am cititi prospectul..spune ca menstra vine de obicei in a 2-a sau a 3-a zi. Daca menstra nu vine de 2 ori la rand e posibila o sarcina... Ceea ce nu stiu este daca e ok sa vina menstra mai tarziu, s-a intamplat oare ceva?Da, imi fac griji pentru ca am spus ca..luni mereu imi vine, in a 3-a zi de pauza...neutral sad

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-02-22 21:10:54)

Yeah, that's my eye!

#11 2010-02-22 21:39:11

x_ynna
Addicted member

e asa cum am spus...daca nu apare menstra in 2 pauze consecutive poti sa te gandesti la o sarcina...dar in rest nu...imi mentin parerea...nu ai de ce sa te ingrijorezi...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.