homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

L antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?

#1 2007-09-02 20:45:54

saknora
New member
Inregistrat: 2007-02-27

l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?

Salut! va rog sa - mi raspunda si mie cineva cand trebuie sa incep al doilea blister daca pauza am inceput-o martea trecuta.incep blisterul martea asta care vine sau miercuri.si mai am inca o intrebare. trebuie sa fac un tratament cu ampicilina pt 7 zile, stit cumva daca scade efectul Ac, trebuie sa folosesc o alta masura de protectie si pentru cat timp scade efectul acestora.Vreau sa spun ca  ma voi vedea cu iubitul mea abea pe 9 septembrie, deci este important sa folosesc o alta masura de protectie daca am luat antibiotice? mentionez ca  AC sunt Laurina.multuemsc

#2 2007-09-02 20:56:53

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?

ai nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ pe perioada tratamentului cu antibiotic+inca 7 zile.
si prima intrebare...nu am inteles-o. deci: ai luat o folie de laurina, apoi ai facut 7 zile pauza nu? si prima zi de pauza a fost marti pe 28 august?  in cazul asta trebuie sa incepi folia noua marti pe 4 sept

Ultima oara a fost editat de mika (2007-09-02 20:57:55)

#3 2007-09-03 00:22:08

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

tot marti incepi

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-09-04 15:53:08

saknora
New member
Inregistrat: 2007-02-27

Buna. Iau antibiotice Ampicilina 500 mg timp de 5 zile, adica pana vineri inclusiv. Trebuie sa ma protejez suplimentar atat timp cat iua antibiotice? Dar dupa?  Cat timp trebuie sa folosesc si o alta masura de protectie dupa ce am terminat antibioticele?antibioticele diminueaza efectul AC?

#5 2007-09-04 15:59:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

protectie suplim pe toata durata trat + inca 7 zile de la terminarea lui...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.