|
Nu esti logat.
L antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?Pagini: 1
#1 2007-09-02 20:45:54
l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?Salut! va rog sa - mi raspunda si mie cineva cand trebuie sa incep al doilea blister daca pauza am inceput-o martea trecuta.incep blisterul martea asta care vine sau miercuri.si mai am inca o intrebare. trebuie sa fac un tratament cu ampicilina pt 7 zile, stit cumva daca scade efectul Ac, trebuie sa folosesc o alta masura de protectie si pentru cat timp scade efectul acestora.Vreau sa spun ca ma voi vedea cu iubitul mea abea pe 9 septembrie, deci este important sa folosesc o alta masura de protectie daca am luat antibiotice? mentionez ca AC sunt Laurina.multuemsc Offline #2 2007-09-02 20:56:53
Re: l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?ai nevoie de protectie suplimentara cu prezervativ pe perioada tratamentului cu antibiotic+inca 7 zile. Ultima oara a fost editat de mika (2007-09-02 20:57:55) Offline #3 2007-09-03 00:22:08
Re: l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?tot marti incepi it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-09-04 15:53:08
Re: l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?Buna. Iau antibiotice Ampicilina 500 mg timp de 5 zile, adica pana vineri inclusiv. Trebuie sa ma protejez suplimentar atat timp cat iua antibiotice? Dar dupa? Cat timp trebuie sa folosesc si o alta masura de protectie dupa ce am terminat antibioticele?antibioticele diminueaza efectul AC? Offline #5 2007-09-04 15:59:32
Re: l antibiotice trebuie o masura suplimentra de protectie pe langa AC?protectie suplim pe toata durata trat + inca 7 zile de la terminarea lui... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|