homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help doctoressa

#1 2010-02-22 17:56:50

kiki
New member
Inregistrat: 2006-08-01

help doctoressa

buna fetelor respectiv doctoressa..am si o problema delicata...am inceput sa iau anticonceptionale yasmin de cateva saptamani..mai am o pastiluta si termin prima folie...leam luat cu strictete la aceeasi ora deoarece nu este prima data cand folosesc asa ceva si stiu ce este de facut....dupa ce mia trecut menstruatia ....am avut contact sexual..insa din nefericire...dupa o zi..a inceput sa ma usture foarte tare in zina cu pricina...aveam usturimi ingrozitoare, faceam pipi din cinci in cinci minute si foarte putin...toate simptomele duceau la infectie urinara..insa ..aveam si scurgeri maronii...pe care le mai am si in ziua de azi,,,inca de atunci...nu stiu cu ce sa asociez aceste scurgeri maronii..daca cu aceasta infectie sau cu anticonceptionalele(mentionez ca ma simt ok si nu am nici o problema cu ele in afara de cea mai sus).....as vrea sa stiu si eu o parere..si sa'mi recomandati un cabinet ginecologic foarte bun la o doamna ginecolog daca este posibil...ah plus ca miam facut analizele la urina si mi'au iesit excelente...

please help..nu stiu ce s amai fac

#2 2010-02-22 18:01:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: help doctoressa

scurgerile maronii se cheama spotting si sunt un efect secundar al anticonceptionalelor, e normal la inceputul administrarii lor
din ce spui tu acolo e probabil cistita postcoitala... ai grija imediat dupa contactul sexual sa urinezi si sa te speli
iar daca ti se intampla frecvnt, poti lua ceva preventiv inainte de contact

in ce oras stai ? e un topic cu ginecologi buni la Vreau sa aflu

#3 2010-02-22 18:05:14

kiki
New member

sunt din bucuresti...e normal sa ai scurgeri maronii de cand ai inceput prima folie pana la sfarsit...multumesc pentru pont..voi citi rubrica cu ginecologi buni...si la ce anume te referi...a lua inainte  de contact ceva preventiv... multumesc mult pentru sfaturi>big_smile<

#4 2010-02-22 18:06:55

heimdall
Diamond member

doctoressa zicea chiar o pastila de biseptol inainte de contact daca nu ma insel, fiindca biseptolul nu interactioneaza cu AC... dar sa speram ca nu e nevoie
si da, e normal spottingul oricand in primele 3 luni... asta nu inseamna ca tine 3 luni, depinde de la persoana la persoana

#5 2010-02-22 18:14:51

motz
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-22

cine ma poate ajuta?cesafac simt o durere f intensa imediat dupa urinare in zona vaginului, uretra... Am avut o infectie urinara cu e coli pr cr am primit tratament. Ar putea fi de la infectia asta? De obicei urinam des si putin cantitativ (asa se manifesta infectia), dar acum nu stiu ce e cu durerea asta cr tine cateva minute bune dupa ce urinez si apoi trece.

Publicitate

loading...

#6 2010-02-22 18:23:25

heimdall
Diamond member

da, ar putea fi tot infectie urinara... mergi si fa un sumar de urina si o urocultura

#7 2010-02-22 18:28:40

motz
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

ms heimdall!
ar trebui sa incep un tratament cu uro-vaxom, dar nu stiu ce sa fac daca nu s-a tratat infectia. pot lua vaccinul chiar daca am infectia? are vreun efect?

#8 2010-02-22 18:43:41

kiki
New member

cat costa un consult la doamna doctor degeratu rodica..am inteles ca este foarte buna..si daca pentru studenti este redus si trebuie trimitere?

#9 2010-02-23 01:12:22

kiki
New member

ce pot sa fac sa nu mai am acele usturimi.. buga ...le am si acum inca de la contactul acela sexual spermatozoid la un momentdat in trecusera..dar vad ca acum vad ca au revenit ... supa  cesafac

#10 2010-02-23 12:26:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

kiki a scris:

cat costa un consult la doamna doctor degeratu rodica..am inteles ca este foarte buna..si daca pentru studenti este redus si trebuie trimitere?

din cite stiu eu daca mergi cu trimitere la dr. Degeratu e gratuita consultatia...sau asa era
daca faci sex fara excitatie eficienta cam ustura, intr-adevar...si eu tare ma tem ca asa se intimpla la tine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.