|
Nu esti logat.
Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?#1 2010-02-23 16:52:56
Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?Am inteles de la mai multe prietene ca la fiecare 1 an de zile de la luarea anticonceptionalelor s-ar face o pauza de cate o luna! E adevarat? eu iau de 1 an si 3 luni. Nu tin minte sa-mi fi zis medicul de pauza. Voi ati facut pauza dupa 1 an de consum? Offline #2 2010-02-23 16:53:34
Re: Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?nu, nu am facut pauza si nici nu e necesara daca nu ai nicio problema Offline #3 2010-02-23 18:12:37
Re: Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?Sunt si eu de aceeasi parere. Si Doctoressa a zis de mai multe ori ca pauza nu este necesara si ca renunti la anti doar atunci cand vrei un bebe. Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline #4 2010-02-23 18:28:29
Re: Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?Nu vreau sa contrazic pe nimeni, cu atat mai putin pe cineva care are experienta in acest domeniu asa ca nu am sa o fac, dar vreau doar sa zic ca si in absenta pauzei trebuie neaparat control ginecologic minim anual, analize de sange uzuale, inclusiv transaminaze si colesterol si de coagulare, ecografie hepatica. Asta e minimul necesar si obligatoriu, poate e ceva ce stiati, imi cer scuze daca repet. Offline #5 2010-02-23 21:33:38
Re: Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?Moksha, dar din ce am inteles, anticonceptionalele de ultima generatie nu mai produc aceleasi efecte in contact cu fumatul. Sau am inteles eu prost? Ca stiu ca se laudau cu asta. Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-23 21:53:16
Re: Trebuie facuta o pauza in timpul luarii de anticonceptionale?
Daca tu ai citit, inseamna ca asa este, eu nu am informatii in legatura cu asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|