|
Nu esti logat.
Vaginita.#1 2010-02-23 11:26:47
vaginita.am si eu o problema.In urma cu aprox o luna in urma prietenului meu i-a aparut pe penis niste basicute.A fost la control in urma caruia a fost diagnosticat cu balanita candidozica.i-a fost prescris tratament atat lui cat si mie.Eu am luat ovule de Lomexin,el Difulcan si Lomexin crema.Problema e ca dupa ,desi s-a vindecat(cel putin asa parea) in scurt timp problema a reaparut.Adica dupa doar o sapt. Offline #2 2010-02-23 12:22:00
Re: vaginita.amandoi aveti candidoza...sigur...si o transmiteti de la unul la altul. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-02-23 12:22:54
Re: vaginita.vaginita e una candidozica...probabil. buletinul cu examenul de secretie ne-ar fi luminat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2010-02-24 08:57:32
Re: vaginita.Mc mult.Oricum sapt asta mergem amandoi din nou la medic poate aflam pana la urma care e problema si sper sa o rezolvam cat mai repede. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|