homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Si revin...

#1 2007-09-04 18:02:29

dm0nika
New member
Inregistrat: 2007-09-01

Si revin...

Dak nu am mai luat niciodata anticonceptionale si acum am inceput, ce se poate intampla daca nu le-am luat din prima zi a menstruatiei? Le-am luat la 2 zile dupa ce s-a terminat? Cat timp trebuie sa mai folosesc alte metode contraceptive? Sau mai bine zis cand isi intra in drepturi pastilele contraceptive. Apropo...iau Yasmin...

I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history
I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience
That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death.

#2 2007-09-04 18:03:01

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: Si revin...

Te protejezi suplimentar 7 zile.

#3 2007-09-04 22:08:39

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: Si revin...

In mod normal orice medic sau farmacis asa recomanda: sa le iei din ziua 1 a menstrei si esti protejata de la inceput. Daca nu respecti conditia asta si le iei a doua, a treia sau a 9-a zi, ai nevoie de protectie suplimentara in primele 7 zile de administrare

Ultima oara a fost editat de senorita (2007-09-04 22:08:54)

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.