homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discopatie lombara

#1 2010-02-24 21:14:06

alina_l
New member
Inregistrat: 2009-11-25

discopatie lombara

Am fost la un medic neurolog pentru ca imi amortea un picior de cateva luni. M-a trimis la radiografie de coloana, unde s-a vazut ca am discopatie lombara si scolioza. M-a trimis la fizioterapie si mi-a mai spus sa iau Milgamma (2 pe zi, 10 zile), Mydocalm (1 pe zi, 10 zile) si cate un Ketonal.
Am mers la medicul fizioterapeut care a zis sa nu mai iau pastilele, mai bine Diclofenac injectabil si Milgamma la fel (cate una pe zi, 10 zile). Si mi-a mai dat Ranitidina, care am inteles ca-i pentru protectia stomacului, 2 pe zi.
Eu nu inteleg, daca fac injectabil, mai e nevoie sa protejez stomacul?
Si chiar o fi nevoie de 20 de injectii, nu ajung pastilele? (pe care, evident, le-as prefera, ca mi-e frica de injectii). Maica-mea a facut injectii Diclofenac cand nu se putea misca din pat, apai pe mine nu ma doare nimic.
Eu am impresia ca ultima doctorita a cam exagerat problema.
Ma poate ajuta cineva cu o parere?
Multumesc

#2 2010-02-25 08:59:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: discopatie lombara

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-02-25 14:13:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alina_l a scris:

Am fost la un medic neurolog pentru ca imi amortea un picior de cateva luni. M-a trimis la radiografie de coloana, unde s-a vazut ca am discopatie lombara si scolioza. M-a trimis la fizioterapie si mi-a mai spus sa iau Milgamma (2 pe zi, 10 zile), Mydocalm (1 pe zi, 10 zile) si cate un Ketonal.
Am mers la medicul fizioterapeut care a zis sa nu mai iau pastilele, mai bine Diclofenac injectabil si Milgamma la fel (cate una pe zi, 10 zile). Si mi-a mai dat Ranitidina, care am inteles ca-i pentru protectia stomacului, 2 pe zi.
Eu nu inteleg, daca fac injectabil, mai e nevoie sa protejez stomacul?
Si chiar o fi nevoie de 20 de injectii, nu ajung pastilele? (pe care, evident, le-as prefera, ca mi-e frica de injectii). Maica-mea a facut injectii Diclofenac cand nu se putea misca din pat, apai pe mine nu ma doare nimic.
Eu am impresia ca ultima doctorita a cam exagerat problema.
Ma poate ajuta cineva cu o parere?
Multumesc

personal sunt de parere sa tii seamna de ce a spus neurologul si sa iei pastilele alea...asa cum ti le-a prescris.
nu vad de ce ai face injectii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-02-25 15:30:54

alina_l
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Multumesc frumos.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.